Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: Proces Otylii Jędrzejczak

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    "Według biegłych: - przekroczenie prędkości przez Jędrzejczak ponad dopuszczalną podczas manewru wyprzedzania nie może być uznane za naruszenie zasad ruchu drogowego."
    (..)
    Jędrzejczak podjęła prawidłowo decyzję o wyprzedzaniu za jadącym przed nią samochodem busem."

Jednym słowem:
    A szaremu obywatelowi:

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Zachowujecie się wszyscy jak świętoszki. Chciałbym widzieć choćby jedną osobę, która zawsze w zabudowanym terenie jedzie..
    -nie wyprzedzam na 3-go.
    -prawo jazdy mam 12 rok, jeżdżę dość dużo i nigdy nie spowodowałem sytuacji w której podczas wyprzedzania musiałem przed kimś uciekać lub ktoś przede mną (odwrotnych sytuacji niestety trochę mi się przytrafiło)
    -nie wyprzedzam nigdy kolumny samochodów nie mając bardzo dobrej widoczności
    - nie wyprzedzam w ogóle kolumny samochodów jeżeli przed nią znajduje się kolejna kolumna bo to jest bez sensu-nie przynosi żadnego rozsądnego skrócenia czasu podróży
    -Nigdy nie jadę 110 czy 150km/h jak jest ograniczenie do 60

Chyba jestem świętoszkiem.

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    Chyba jestem świętoszkiem.
    obrzydliwym EOT
    z pozdrowieniami "69"

Domyślnie

Muflon, kiedys jeden biegly, albo adwokat (nie pamietam) stwierdzil, ze sprawce wypadku naszla "pomrocznosc jasna". A jak wiadomo historia lubi sie powtarzac (w niektorych kregach wielokrotnie).

Coś już napisał Awatar jacech1
    Miasto
    Przemków

Domyślnie

ten kraj jest CHORY !!!
    nie chce mi się nawet pisać - to jak walenie głową w ścianę ... tylko boli...
    Czy jest jeszcze jakiś chrześcijański kraj o takim zakłamaniu i o tak zaawansowanej obłudzie ?? ja nie znam

Domyślnie

Ciekawe, ale ta prędkość 120 km/h to chyba była prędkość uderzenia w drzewo? Bo 100 metrów na hamowanie to jest dość spory dystans. Swoja drogą co tu dużo mówić wiadomo że są równi i równiejsi i zawsze będą. Jakie powody sprawiły że P. Jędrzejczak nie przyjęła ugody, pewnie jakieś były. Ale wątpię żeby ona sama myślała o sobie że jest niewinna. Zobaczymy co z tego wyniknie.

A czy np. nie jest tak że osoba skazana wyrokiem sądu nie może ubiegać się o wizę do USA? ( tak na marginesie)

Nie wiem Panowie jak jeździcie i co wam przy tym przyświeca, ale wiem jedno ludzie do 26 roku życia są naprawdę niebezpieczni za kółkiem. Trzeba mieć wyobraźnię...

Dobra idę trochę podriftować na świeżym śniegu ;P

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silwe Zobacz posta
    Ciekawe, ale ta prędkość 120 km/h to chyba była prędkość uderzenia w drzewo? Bo 100 metrów na hamowanie to jest dość spory dystans.
    No nie, ta prędkość w najnowszych ekspertyzach biegłych zmniejszyła się już do 70/h ;-). Ogólnie wszystkie liczby w tej sprawie mają wyraźną tendencję spadkową w czasie

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Z ostatniej chwili : proces odroczony do 22.03.2007

Więc zamykam .

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów