Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Zaczynanie z ślubami

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

Witam,
    mimo wszystko, nikt nie zaproponował, czym mogę się wykazać przed fotografem zawodowym. Czyli w praktyce to, czy taki fotograf mnie najmie, zależy od jego dobrej woli? No ale nic, będę wywoływał zdjęcia, może to zwiększy moje szanse.
    Druga sprawa- odnośnie finansów. Mając na myśli symboliczną kwotę- miałem na myśli pokrycie kosztów odbitek. Lecz i tak pojawia się kolejne pytanie- dlaczego najlepiej zaczynać od robienia za darmo, a potem od razu od dużej kwoty, zamiast stopniowo podwyższać cenę? Bo może jestem jakiś nieuświadomiony.
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź,
    Tomek.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom634 Zobacz posta
    (...)
    Druga sprawa- odnośnie finansów. Mając na myśli symboliczną kwotę- miałem na myśli pokrycie kosztów odbitek. Lecz i tak pojawia się kolejne pytanie- dlaczego najlepiej zaczynać od robienia za darmo, a potem od razu od dużej kwoty, zamiast stopniowo podwyższać cenę? Bo może jestem jakiś nieuświadomiony.
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź,
    Tomek.
    Bo praktyka pokazuje, że tą cenę jest później bardzo trudno podnieść. Po za tym niepotrzebnie psujesz rynek .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Po za tym niepotrzebnie psujesz rynek .
    Ceny umowne obowiązywały w komunie. A czy robiąc za darmo nie psuje rynku?

Uprawnienia umieszczania postów