Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: problemy ??? z 24-70

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drogos Zobacz posta
    nie sadze zeby zrodlo zakupu mialo jakiekolwiek znaczenie ...
    Moze w Stanach nie ma znaczenia ale w PL chyba ma... Jednak ani w PL ani u siebie nie bede kupowala bo ceny zabijaja. Zostaja wiec Stany

jezeli mialbym ochote wydac $100 wiecej to na pewno poszedl bym do ritz albo wolf camera bo tam moge po 2 tygodniach uzytkowania spokojnie oddac albo wymienic na inny ..i z nastepna l-ka chyba tak zrobie ...moge wtedy wymienaic do bolu az znajde idealny model
    Dla mnie tez nie jest problemem wydac $100 wiecej jesli mam pewnosc ze towar jest ok lub w razie gdy nie jest moge go zwrocic. musze sie dowiedzec jak jest w b&h.

dzieki za odpowiedz

pzdr

Drogos
    Guest

Domyślnie

a wiec juz ci mowie >>> masz rowniez 2 tygodnie ale oni musza w ciagu 2 tygodni miec to u siebie pod drzwiami .... dzwonisz, wysylaja ci RMA ..odsylasz szklo ...powod oddania w zasadzie ich nei interesuje pytaja tylko dla formalnosci

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

a wiec juz ci mowie >>> masz rowniez 2 tygodnie ale oni musza w ciagu 2 tygodni miec to u siebie pod drzwiami .... dzwonisz, wysylaja ci RMA ..odsylasz szklo ...powod oddania w zasadzie ich nei interesuje pytaja tylko dla formalnosci
    dzieki

bede probowala i mam nadzieje ze sie nie zawiode

pzdr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów