Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Tamron 17-35 f2.8-4 na 5D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie

ewentualnie domknąć śmiesznie to zabrzmiało bo myślałem ze UWA to się używa zawsze domknięte a jak nie ma światła to się je otwiera

Dopiero zaczyna Awatar george
    Miasto
    PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    ewentualnie domknąć śmiesznie to zabrzmiało bo myślałem ze UWA to się używa zawsze domknięte a jak nie ma światła to się je otwiera
    Trafne spostrzeżenie, bardzo nam się to wszystkim przyda.

Coś już napisał

Domyślnie

Mam Sigmę EX II 17-35 HSM od kilku miesięcy kupiony zamiast kita do C50D z perspektywy czasu kilka słów: super wykonany (osłona, etui w zestawie) solidnie zrobiony przyjemny materiał w dotyku dobra mechanika doskonała relacja ceny do jakości szczególnie dla osób mających pełną klatkę lub planujących jej zakup pod cropem do wakacyjno/rodzinnych zastosowań brakuje mi ogniskowej na dłuższym końcu i co dziwne to samo szkło pod z moim C50D minimalny FF (mi aż tak nie przeszkadza zazwyczaj przymykam przysłonę i jest mikroregulacja) a z pełną klatką ostro i przyjemny obrazek? Jeżeli miałbym wybrać jeszcze raz uniwersalny zoom zdecydowałbym się na T17-50 albo C18-135 ewentualnie jakąś sigmę z bardziej uniwersalnym zakresem ogniskowej.
    opti

Uprawnienia umieszczania postów