Pokaż wyniki od 81 do 90 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TommyTheCat Zobacz posta
    posiadam epsona photo r285, jakosc wydrukowanych zdjec bardzo dobra, wg opinii na forum lepsza nieco od canona

posiada 6 kolorow, cena ok 300zl, ma mozliwosc druku na plytach,

cena kpl. tuszy org to ok. 170, przynajmniej jesli sie nic nie zmienilo zamiennikow jest malo ze wzgledu na uzycie dosyc nowego chipa (nie pasuja od starszego modelu r265), koszt takich tuszy to niecale 100zl/kpl.

dosyc tanio mozna takze dokupic org papier epsona, przykladowo za 29zl + przesylka w promocyjnym pakiecie papier Glossy Photo Paper A4 225g 2x (20 ark), ta sama cena za 50+50 szt. formatu 10x15
    Mam epsona, wersję R365 z wyświetlaczem i slotami na karty pamięci. Wcześniej wahałem się i chciałem canona. Chyba bardziej z dziwnie pojmowanego patriotyzmu, gdyż wiedziałem że jeśli chodzi o technologię druku tuszem, epson jest chyba najbardziej doświadczoną na tym polu firmą a canon do pięt mu nie dorastał. Cóż. Canon ma za to świetny marketing i ja, jak wielu, zasugerowałem się "suchymi" parametrami którymi canona się chwali. Zrobiłem nawet parę wydruków moich zdjęć używając modelu 5300, ale epsonowskie wydruki spodobały mi się znacznie bardziej. Wziąłem epsona. Tusze (nabicie ich) kosztują mnie w przeliczeniu jakieś 10 złotych komplet, a największą zaletą tej drukarki jest to, że drukując nawet na papierach z Lidla (A4, 50 ark. za niecałe 4 funty), mam zaje..tą jakość. Jakaś mało wybredna jest W każdym razie - polecam
    Ostatnio edytowane przez Roqfort ; 04-07-2008 o 10:38

Uprawnienia umieszczania postów