Strona 44 z 78 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Dopiero zaczyna Awatar DjWojt
    Miasto
    Ciechanów

Domyślnie

No dobra Krzychu, ale czy wydrukowałeś jakieś zdjęcie na niej? Chodzi mi o to, czy wydrukowane na niej zdjęcie nie będą dużo gorsze od takiego zdjecia z laba?
    in nomine magnae veritas

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DjWojt Zobacz posta
    No dobra Krzychu, ale czy wydrukowałeś jakieś zdjęcie na niej? Chodzi mi o to, czy wydrukowane na niej zdjęcie nie będą dużo gorsze od takiego zdjecia z laba?
    W pełnym tego słowa znaczeniu - nie - od tego mam R800. Wydaje się że będzie niespecjalnie gorsze, za to dużo droższe...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec Awatar czarny1999
    Miasto
    Leicester

Domyślnie

witam
    szukalem czegos mobilnego i szybkiego do drukownia zdjec w trakcie imprez
    i znalazlem dwie interesujace mnie drukarki:
    * Olmec 1000 Sub Dye Printer
    * MITSUBISHI CP 9550DW i nowsze odmiany
    mial ktos do czynienia z tym sprzetem? poprosze o jakies uwgi, bo bede kupowal zaraz po sietach....
    5d, 5dmkII 580EXII S12-24 f4.5-5.6, C17-40 f4 L, C50 f1.4, C70-200 f4is, C100 f2.0 C300 f4is, C400 f4is DO,
    C28-135is f3.5-5.6, tamrac expredition7, manfrotto 055x proB + 488RC2

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Sluchajcie :P IP4700 ma z przodu wejscie usb - wiadomo do czego :P Do drukowania zdjec z aparatu. Ale... czy jest mozliwosc podlaczenia jej do komputera poprzez to wejscie ? Do jednego komputera mam podpieta przez tylne - normalne wejscie. Ale czasami chcialo by sie wydrukowac cos z np laptopa i mieszanie kablem za biurkami nie jest wygodne. Ktos probowal ? Jakies efekty udalo sie uzyskac ? Czy tylko aparat + direct print zadziala ?

Domyślnie

Mam Epson Stylus Photo R285, jest tani i jakościowo bardzo dobrze drukuje nawet format A4, tusze po zakupie dużych butelek wychodzą tanio. Jedyny problem to profile czasami jej się kolory rozbiegają, z tym mam największy problem.
    Canon FF i słoików kilka

Początki nałogu Awatar fleder
    Miasto
    mazowsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Sluchajcie :P IP4700 ma z przodu wejscie usb - wiadomo do czego :P Do drukowania zdjec z aparatu. Ale... czy jest mozliwosc podlaczenia jej do komputera poprzez to wejscie ? Do jednego komputera mam podpieta przez tylne - normalne wejscie. Ale czasami chcialo by sie wydrukowac cos z np laptopa i mieszanie kablem za biurkami nie jest wygodne. Ktos probowal ? Jakies efekty udalo sie uzyskac ? Czy tylko aparat + direct print zadziala ?
    Spróbuj używać jej w trybie drukarki sieciowej. Jeśli w obu kompach masz wifi to nie będzie problemu, jeśli nie to scrossowany kabelek do połączenia dwóch kompów, chociaż będzie to dużo mniej wygodne.
    Ja mam EPSONA P50 podłączonego na stałe go stacjonarnego kompa, a że net mam w nim bezprzewodowo, to utworzyłem siec lokalną z dwoma laptopami w domu i z każdego kompa mogę drukować na Epsonie, mimo, że na lapkach mam Vistę i 7 a na stacjonarnym XP . Proste i wygodne.

PS. Polecam P50 z cissem, świetny wynalazek, jakość A4 bardzo mnie zadowala, chociaż muszę co nieco jeszcze skalibrować
    5D, stałki, zoomy

Coś już napisał
    Miasto
    A, A

Domyślnie

interesowałaby mnie nie zbyt droga drukarka umożliwiająca nadruki na cd/dvd.. co moglibyście polecić?

Domyślnie

Canon PIXMA iP4700 czy Epson Stylus Photo P50?
    Którą polecacie dla domowych wydruków (głownie czarno-białych)?
    Biorąc oczywiście pod uwagę jakość wydruku i koszty eksploatacji.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Do wydruków cz-b dobrze jest kupić Epsona, bo ogarnia go QTR

Domyślnie

Potwierdzam CD-DVD Printable dobrze drukuje się na EPSON R285. w miarę tania drukarka i jak na jej możliwości to Polecam.
    Canon FF i słoików kilka

Strona 44 z 78 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów