Strona 33 z 78 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drakoo Zobacz posta
    zajrzyj tu http://sklep.inks.pl/index.php?actio..._przedmiot=321

sa jeszcze zgodne kolorystycznie V3 Lysona
    Hmm drukarka ma 8 kolorów w oryginale a tu jest 9 - jak to rozumieć
    Kolejną sprawą jest to, że z tego co widzę na tej stronie nie ma systemu stałego zasilania tuszami tylko wkłady do wielokrotnego nabijania do R2400 - co jest lepsze w praktyce
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 12-04-2009 o 23:17
    5D + L

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Hmm drukarka ma 8 kolorów w oryginale a tu jest 9 - jak to rozumieć
    Kolejną sprawą jest to, że z tego co widzę na tej stronie nie ma systemu stałego zasilania tuszami tylko wkłady do wielokrotnego nabijania do R2400 - co jest lepsze w praktyce
    matte black lub photo black sa zamienne nie uzywasz 2-uch na raz. A tusze sa wlasnie do systemu stałego zasilania .

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Dlaczego problem z czarnym tuszem? Do R2400 nadaje się Lyson Fotonic Pro i jest komplet, łatwo dostępny.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Coś już napisał
    Miasto
    Głuszyca

Domyślnie

Panowie koledzy,ostrzegam przed takim papierem dostępnym między innymi na alledrogo,wydrukowane zdjęcie zdrapuje się pod paznokciem ,nawet przy niewielkim nacisku,choćby nie chcąco wkładając go pod gilotynę,sprawdzałem np. na papierze lexmarka i nie ma takiego problemy nawet mocno drapiąc

Bywalec Awatar yacenty
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

wracam do teamty poniewaz powoli kończy mi się tusz w drukarce.
    Powiedzcie mi proszę czym się mogą różnić zestawy z allegro za 150-170zł od takie zestawu z inks.pl za 350zl? jest sens płacić 2 razy tyle?
    tutaj link do aukcji z allegro
    http://www.allegro.pl/search.php?str...Mozilla-search
    Powered by C7D MK II, C6D, 24-105/4L, 50/1.4, 580ExII, PW
    www.agrofoto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yacenty Zobacz posta
    wracam do teamty poniewaz powoli kończy mi się tusz w drukarce.
    Powiedzcie mi proszę czym się mogą różnić zestawy z allegro za 150-170zł od takie zestawu z inks.pl za 350zl? jest sens płacić 2 razy tyle?
    tutaj link do aukcji z allegro
    http://www.allegro.pl/search.php?str...Mozilla-search
    na wszelki wypadek ostrzegam przed sprzedawcą z tej m in aukcji:
    http://www.allegro.pl/item592409133_...801_t0806.html

wiecej informacji na temat powodu:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=46447
    canon

Bywalec Awatar yacenty
    Miasto
    Wrocław
    Powered by C7D MK II, C6D, 24-105/4L, 50/1.4, 580ExII, PW
    www.agrofoto.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie Pytanko

Czesc.
    Mam mala prosbe o pomoc.
    Ostatnio padla moja jak dotad jedyna drukarka Hp DeskJet 810c po 9 latach uzytkowania, jakze bolesnego
    Co drodzy forumowicze polecili by z tanszych modeli gora 300 - 320 zl a najlepiej to kolo 200 zl ?
    Drukuje glownie tekst w czerni i bieli od czasu do czasu jakis kolor, zdjec narazie nie zamierzam drukowac, chyba ze w tej cenie jest jakis sprzet ktory sie do tego nadaje. Wazne azeby byla latwa eksploatacja, tzn skonczy sie tusz czarny ide np do Printerii i za 25 - 30 zl mam uzupelniony albo na allegro kupuje tani zamiennik. Zalezy mi tez aby drukarka nie byla ogromnych rozmiarow i byla bryla bez zbytnich wystajacych elementow. Myslalem nad tania laserowka ale to, ze wlasnie od czasu do czasu potrzebuje druku w kolorze determinuje mnie jednak do zakupu drukarki atramentowej.
    Prosze o pomoc bo naprawde dzisiaj polapac sie w temacie drukarki to nie dla mnie, te wszystkie chipy itd oj tragedia
    Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maykster Zobacz posta
    Panowie koledzy,ostrzegam przed takim papierem dostępnym między innymi na alledrogo,wydrukowane zdjęcie zdrapuje się pod paznokciem ,nawet przy niewielkim nacisku,choćby nie chcąco wkładając go pod gilotynę,sprawdzałem np. na papierze lexmarka i nie ma takiego problemy nawet mocno drapiąc
    Może napisz na jakiej drukarce i z jakimi atramentami. Bo ja mam zgoła odmienne doświadczenia. Canon PIXMA iP 5200, wszystkie tusze Skyhorse oprócz Magenty z ActiveJet (nie pytajcie dlaczego tak :-) ). Papier ten uważam za rewlacyjny. Po 24h przebywaniu w dość wilgotnym i "niemiłym" otoczeniu (kosz na śmiecie :-) ) fotki trzymają fason (specjalnie je odgrzebałem, dzięki bogu, że jeszcze nie poszły do smietnika), tusz się nie rozmazuje (choć fotka jest wilgotna i odbiła się na odwrocie przylegającego się zdjęcia!!!) a napewno nie zdrapuje się paznokciem. No, chyba, że razem z papierem :-).

I przepraszam za odgrzanie kotleta, ale dawno tu nie zaglądałem.
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marianoitaliano Zobacz posta
    Czesc.
    Mam mala prosbe o pomoc.
    Ostatnio padla moja jak dotad jedyna drukarka Hp DeskJet 810c po 9 latach uzytkowania, jakze bolesnego
    Co drodzy forumowicze polecili by z tanszych modeli gora 300 - 320 zl a najlepiej to kolo 200 zl ?
    Drukuje glownie tekst w czerni i bieli od czasu do czasu jakis kolor, zdjec narazie nie zamierzam drukowac, chyba ze w tej cenie jest jakis sprzet ktory sie do tego nadaje. Wazne azeby byla latwa eksploatacja, tzn skonczy sie tusz czarny ide np do Printerii i za 25 - 30 zl mam uzupelniony albo na allegro kupuje tani zamiennik. Zalezy mi tez aby drukarka nie byla ogromnych rozmiarow i byla bryla bez zbytnich wystajacych elementow. Myslalem nad tania laserowka ale to, ze wlasnie od czasu do czasu potrzebuje druku w kolorze determinuje mnie jednak do zakupu drukarki atramentowej.
    Prosze o pomoc bo naprawde dzisiaj polapac sie w temacie drukarki to nie dla mnie, te wszystkie chipy itd oj tragedia
    Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi
    Zobacz ofertę e-atramenty.pl mają dosyć tanie wszelkiego rodzaju tusze i zamienniki. Na drukarkach dobrze się nie znam, ale do samego drukowania tekstów (zazwyczaj b&w) wystarcza mi spokojnie mój stary HP 960CXi Mam ją lata i daje radę. Nawet nie chodzi głośno ^^

Strona 33 z 78 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów