Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    RX585 to najprawdopodobniej doskonale znana R285 ze skanerkiem - drukarka o bdb. jakości wydruków, popularna, jest do niej dostępne od cholery tanich zamienników i CIS-ów i inszego dziadostwa (choć nie wiem jak wygląda kwestia założenia stałego zasilania do tego konkretnego modelu).
    na to wyglada...
    ciekaw jestem czy do PX700W dali to sami, bo to niby bardziej do fotografii sie nadaje niz rx585 przynajmniej wedlug opisu producenta
    canon

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    na to wyglada...
    ciekaw jestem czy do PX700W dali to sami, bo to niby bardziej do fotografii sie nadaje niz rx585 przynajmniej wedlug opisu producenta

to jest absolutnie to samo - tylko w nowej budzie z wi-fi, hi-fi i sri-bździu.

Domyślnie

to jest absolutnie to samo - tylko w nowej budzie z wi-fi, hi-fi i sri-bździu.
    szkoda ze nie ma nic posredniego miedzy r800 a r285
    canon

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    szkoda ze nie ma nic posredniego miedzy r800 a r285
    Różnice w jakości między R800 a R285 są aptekarskie, z przewagą jednej na jednym, drugiej na drugim polu. Wprowadzenie czegoś "pomiędzy" nie bardzo ma sens. Ja bym przytulił którąś z inkarnacji R285, jak chce się czegoś wybitnie lepszego, to już idziemy w A3+ i w lekką abstrakcję cenową - HP B8850/9180, Canon 9500, Epson R2880 (lub jego wycofany poprzednik R2400, o ile uda się dostać).

Domyślnie

Różnice w jakości między R800 a R285 są aptekarskie, z przewagą jednej na jednym, drugiej na drugim polu. Wprowadzenie czegoś "pomiędzy" nie bardzo ma sens. Ja bym przytulił którąś z inkarnacji R285, jak chce się czegoś wybitnie lepszego, to już idziemy w A3+ i w lekką abstrakcję cenową - HP B8850/9180, Canon 9500, Epson R2880 (lub jego wycofany poprzednik R2400, o ile uda się dostać).
    dzieki za info
    w a3+ nie bede wchodzil, bo potrzebuje wydruki max a4
    myslalem ze pigmenty uzywane w r800 Epson UltraChrome Hi-Gloss sa sporo lepsze od tych z nizszych modeli, Epson Claria
    canon

Uprawnienia umieszczania postów