Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Mieszany widok

Domyślnie

Sam miałem podobny problem z wyborem drukarki. Po długim zaczytywaniu się i ogólnie wybrałem C ip4500 i powiem szczerze jak narazie jestem bardzo zadowolony, szczególnie jakość wydruku zdjęć na dobrym papierze jest naprawdę dobra. Wg mnie drukarka warta ceny, poza tym drukuje na większej gramaturze papieru niż 4600 i dlatego warto wybrać właśnie ten model.
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oszczepnik Zobacz posta
    Sam miałem podobny problem z wyborem drukarki. Po długim zaczytywaniu się i ogólnie wybrałem C ip4500 i powiem szczerze jak narazie jestem bardzo zadowolony, szczególnie jakość wydruku zdjęć na dobrym papierze jest naprawdę dobra. Wg mnie drukarka warta ceny, poza tym drukuje na większej gramaturze papieru niż 4600 i dlatego warto wybrać właśnie ten model.
    Mnie najbardziej interesuje jakość wydruku zdjęć B&W. Jak takie wydruki wychodzą? No i czy drukowane mogą być tylko tuszem czarnym, kolorowym czy też czarnym i kolorowym równocześnie? Nie jestem pewny ale to się chyba nazywa "duplex".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Preskaler Zobacz posta
    Mnie najbardziej interesuje jakość wydruku zdjęć B&W. Jak takie wydruki wychodzą? No i czy drukowane mogą być tylko tuszem czarnym, kolorowym czy też czarnym i kolorowym równocześnie? Nie jestem pewny ale to się chyba nazywa "duplex".
    Czarno białe bardzo ładnie, przejścia naprawdę ok, jestem przekonany, że na 100% będziesz zadowolony. Na pewno warta ceny, co do tuszy to jeszcze nie mogę się wypowiedzieć na ile starczą, za krótko ją użytkuję
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Uprawnienia umieszczania postów