Strona 70 z 78 PierwszyPierwszy ... 20606869707172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 776

Wątek: Jaka drukarka do zdjęć?

Domyślnie

Czy któryś z kolegów kręci profile do drukarki w warszawie i okolicach?

Domyślnie

Witam. Jestem tu nowy . Mam takie pytanko - jaką drukarkę polecacie drukarkę do zdjęć , zależny mi na bardzo dobrej jakości zdjęcia i nie za drogiej eksploatacji cena to tak do 1000zł , bardzo proszę o jakieś propozycję . Będę bardzo wdzięczny.

Dopiero zaczyna Awatar krzychul
    Miasto
    Lubliniec

Domyślnie

Czy ktoś z szanownych kolegów, widział może wydruki z drukarki laserowej kolorowej Canon i-sensys LBP7200Cdn na papierze foto: np. na takim: http://allegro.pl/papier-foto-blyszc...447007180.html , niestety u mnie w sklepach nawet próbnych wydruków nie mają. Może mógłby ktoś, wrzucić skan lub fotke wydruku.
    troche tego, troche tamtego.....

Dopiero zaczyna

Domyślnie

zastanawiam się nad kupnem pixmy ip 4850. Ewentualnie myslę też o modelu wcześniej ip 4700. Czy ktoś korzystał z tych dwóch drukarek? Każda opinia na pewno pomoże mi podjąć decyzję.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

A jak to wygląda w sensie opłacalności. Taki R800 niby miód malina ale ile zdjęć można na tych tuszach wyciągnąć, jakie koszty papieru ? Kiedyś sobie robiłem taką kalkulację do zupełnie innej drukarki foto to mi wyszło ponad 3 zł koszt druku jednego zdjęcia. To od tamtej pory dałem sobie spokój z takimi wynalazkami

Coś już napisał
    Miasto
    Herne / Chojnice

Domyślnie

Epson stylus photo px720wd.
    Czy ktos z szanownych kolegow urzywa zamiennikow odnosnie atramentu do w/w drukarki ?
    Ewentualnie zna "zrodlo" zakupu orginalnego atramentu po korzystnych cenach ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ...uzywa...(nie urzywa)
    Ostatnio edytowane przez ryszard_p ; 22-03-2011 o 16:15 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

ja ostatnio kupiłem zestaw oryginałów na allegro po 40pln za komplet - do px700w - to te same tusze.

zamienników używałem na poprzedniej drukarce. byłem bardzo zadowolony - jakość wydruku, zgodność kolorystyczna - po prostu super.
    do czasu aż zobaczyłem zdjęcie wydrukowane rok wcześniej na zamiennikach - wszystkie kolory praktycznie zniknęły...
    od tamtego czasu tylko i wyłącznie oryginał.
    "Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"

Coś już napisał
    Miasto
    Herne / Chojnice

Domyślnie

...dziekuje.
    Cenna informacja.

Coś już napisał Awatar tadpaw
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kandp Zobacz posta
    zastanawiam się nad kupnem pixmy ip 4850. Ewentualnie myslę też o modelu wcześniej ip 4700. Czy ktoś korzystał z tych dwóch drukarek? Każda opinia na pewno pomoże mi podjąć decyzję.
    Mam tę pierwszą - sprawa wygląda tak: wydruk tylko na papierze Canona. Próbowałem na Kodaku i na jakimś tanim - zawsze lipa. Natomiast na Canonie rewelacja - i to nawet na tanich zamiennikach tuszy (oryginały już zeszły ze stanu). Nie umiem sobie ustawić profilu, więc z fotkami sporo kombinuję (mam problemy z zafarbem) - trzeba zwrócić uwagę, że tak prosto "z buta" to ta drukarka nie pojedzie odpowiednio.

Jeśli nie przeszkadzają Ci te ograniczenia, to drukarka godna polecenia - szybka, cicha, wydajna. Zdjęcia naprawdę o jakości jak z fotolabu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Krótkie pytanie do znawców tematu: IP4850 czy HP 8000? Zależy mi na dobrej jakości druku i, oczywiście, mniejszych kosztach eksploatacji. E może któryś Epson z systemem IRIS (www.irisink.pl). Używał tego ktoś?

Strona 70 z 78 PierwszyPierwszy ... 20606869707172 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów