a ja polecam Canon PIXMA Pro9000
chyba najlepsza w tym momencie ze stajni Canona...
a ja polecam Canon PIXMA Pro9000
chyba najlepsza w tym momencie ze stajni Canona...
Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500
Ja bym poszedł wyżej. Canon PIXMA Pro 9500 Czy lepsza to nie wiem ale droższa
http://www.canon.co.uk/For_Home/Prod...9500/index.asp
a poważnie to polecam stronę:
http://www.wilhelm-research.com/
sporo się można o drukarkach dowiedzieć![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Witam.
Szukam dobrej drukarki Canona do 1500zł. Chodzi mi o wydruki A4. Myślałem nad Canonem PIXMA iP8500 jednak tego nigdzie nie maciągle brak towaru itp. czyżby następca miał się pokazać na targach ? czy jak ? Czy ktoś może polecić któregoś Canona z równie dobrym drukiem lub lepszym za cenę właśnie w tych okolicach ? (1500zł) Miło widziane nadruki na CD/DVD
![]()
P.S. I czy jest szansa, że Canon pokaże coś na targach i to wejdzie do sprzedaży przed kwietniem ? :>
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
mam ip4000 troche problem znalzec cos co ma podobny tusz do canonowskiego orginala to tyle moich uwag ale sprawdze aktjety czy jakos tak![]()
Ja kupiłem Pixma iP5300 i drukowałem kilka zdjęć w formacie a4 na papierze EMTEC i powiem szczerze wychodzą super!!Sprawdziłem 6 różnych papierów i dużo zależy od tego jaki papier się weżmie.Ale polecam Pixma iP5300 naprawde super drukuje i bardzo szybko.
W stanach znajdziesz wielu zadowolonych klientow HP. Sam mam takich znajomych.
Tylko niestety to zadowolenie wynika z nieswiadomosci jak ich ta firma robi w jajo. Choc by "gigantyczna" pojemnosc tuszy czy tusze/tonery rozruchowe.
Cena drukarek i pojemnikow moze i ta sama co u konkurencji, jakosc tez pi razy oko dla wiekszosci nie odroznialna, ale jak ogladnac dokladniej okazuje sie, ze zawartosc "cukru w cukrze" 1/3
Wystarczy takim osobom pokazac pare detali w specyfikacji czy drobny druk na opakowaniach i nagle sie okazuje ze to HP juz nie jest takie dobre i bardzo chetnie sklaniaja sie w strone choc by Canona.
...
wiem, wiem, ze drogo
Patrze na to z punktu widzenia osoby, ktora sprzedaje zdjecia, czasem drukuje dla siebie
No i zdecydowałem sięCanon Pro 9000 ... Zostaje mi tylko jeszcze kwestia papieru ... na jakim drukujecie ? i na jakich są najlepsze rezultaty ?
![]()
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
Ja ma Canona IP5200, oryginalny tusz plus papier Canona i A4 wychodzą takie że jestem bardzo zadowolony.