Kurcze.. pierwszy raz biorę udział w Battle'u... Wysłałem zdjęcie na podanego w regulaminie gmaila i co teraz? Gdzie to się pojawi? Sorry za takie lajkonikowate pytania, no ale pierwszy raz to możecie chyba wybaczyć ?![]()
Kurcze.. pierwszy raz biorę udział w Battle'u... Wysłałem zdjęcie na podanego w regulaminie gmaila i co teraz? Gdzie to się pojawi? Sorry za takie lajkonikowate pytania, no ale pierwszy raz to możecie chyba wybaczyć ?![]()
Moje zdjęcie już wysłane...
Nie wiem jak cierpliwość w oczekiwaniu na nieuchronne skopanie tyłka ma mi się opłacić, ale w sumie sam się o to prosiłem![]()
poszly
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
no ja nie dałem rady....ale przynajmniej wywiązałem się z obietnicy z pierwszego posta....wygrana ze mną gwaratnowana...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Mattnick nie przejmuj się ja też nie zdążyłem wysłać swojego zdjęcia ale wróciłem dobrze po północy z podróży służbowej.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Panowie, ankiety jeszcze nie ma - może zdążycie coś wrzucić?
W pierwszym wysłanym przeze mnie linku były jakieś strzępy EXIF - Windows tego nie pokazywał i to mnie zmyliło, w XnView coś było jednak widać. Dlatego wysłałem dziś rano to samo zdjęcie jeszcze raz już bez jego śladów. Mam nadzieję że nie zostanę za to stracony.
wiecie co ta zabawa w exify to normalnie paranoja...
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant