Takie lasy to może w polsce będą jak się klimat jeszcze trochę ociepli. Oby
A co do 2 to bylbym bardzo zadowolony jak sam bym trafił na takie efekciarskie okoliczności przyrodyGratulacje dla autora za IMHO świetne zdjęcie
![]()
Takie lasy to może w polsce będą jak się klimat jeszcze trochę ociepli. Oby
A co do 2 to bylbym bardzo zadowolony jak sam bym trafił na takie efekciarskie okoliczności przyrodyGratulacje dla autora za IMHO świetne zdjęcie
![]()
prawda jest taka, ze to czy jest na temat czy nie, to jest bardzo subietywna sprawa i wedlug mnie nie jest - jest to jakis szczegol lasu, element lasu - to tak jakbys sfotografowal usta i podpisal kobieta - efekt jest i zdjecie sie bedzie podobac ale czy na pewno bedzie wyczerpywalo temat?
Ostatnio edytowane przez kris75 ; 03-03-2007 o 22:10
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Ja akurat głosowałem na LAS MCHÓWLas to nie tylko drzewa
![]()
równie dobrze można by było zrobić stos makulatury albo klepki na podłodze w pokoju![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
wiesz wedlug pewnej teorii jaka kiedys slyszalem to wszystko jest "spinaczem"
________
Immanuel Kant
No dobrze ale przecież Fotografia nie musi dosłowna. Można fotografować las tak jak na zdjęciu nr 1 można też próbować oddać swoje wrażenia z pobytu w lesie ( ja tak odbieram 3). Nie dla każdego las to po prostu skupisko drzew. ,
Ostatnio edytowane przez kris75 ; 03-03-2007 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost
________
Immanuel Kant
Ostatnio zauważyłem, że trzeba "jechać po zmysłach", bo subtelności jakoś większości ulatują![]()