To wyślij na maila. monstter@gmail.com
To wyślij na maila. monstter@gmail.com
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Eeee tutaj Cichy pokaż![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Ja też chętnie zobaczę zdjęcie lepsze od prezentowanych tutaj zrobione obiektywem kitowym na wystawie kotów. Ja osobiście nie miałam lepszego obiektywu, a warunki oświetleniowe były marne.
Cichy daj spokoj bo wkraczasz na teren trollingu.
Battle cage to zabawa i niech tak zostanie, zamiast czytania ciagle twoich insynuacji klasy "zawiodlem sie, ja to niezaleznie od sprzetu lepsze robie" .
Jeżeli chodzi o kadr moment i podejście do tematu to najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 4. Niestety jest na tyle nieostre, że IMO przeszkadza to w odbiorze. Głosowałem na nr 5: w miarę ciekawy moment i ładne wykorzystanie światła zastanego. Ciekawa mogłaby być 2-ka ale światło jakos dziwnie i ostro się układa - jak dopalone flashem. Podobnie jak Cichy jestem bardzo zaskoczony popularnością fot. nr 3. Może i moment ciekawy ale IMO wyjątkowo brzydkie i ostre światło flasha zaciera we mnie jakiekolwiek pozytywne wrażenia z odbioru tego zdjęcia. Sam kadr powoduje ze oczy uciekają mi zamiast w kierunku kota na szyję właściciela/ki i na jego przepalona bluzę. W dodatku wygląda na mocno poruszone. Z drugiej strony nie widze absolutnie powodu do oburzania się na głosujących. W końcu każdy ma prawo do własnego zdania![]()
Ostatnio edytowane przez perqsista ; 24-02-2007 o 18:42
Tak jak mówi Vitez Battle cage to zabawa. Każdemu podoba sie coś innego. Oczy kota na 3 są świetne.
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
Oczy z tego co pamiętam overlayem w PSie, ale niewiele.
hehe... jedyne zdjęcie które mnie ujmuje to 4. Niestety słabe technicznie. Ale i tak otrzyma głos. 3 foty tego samego kota, to przesada na 6 prezentowanych. Miałoby to sens, gdyby każdy go focił, a tak... jakoś mi nie leży.