A ja tam wolę psyNa koty mam uczulenie
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Maine Coon fajny, ale to jak się kiedyś wyprowadzę od rodziców bo obecne 2 koty, w tym jeden kocur, raczej nie zniosłyby takiego ogromnego konkurenta do miskiW ogóle nie wyobrażam sobie żyć w domu bez kota :P
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
Małe opoźnienie . Wysłałem PW .
PoczekamyMam nadzieję, że uda mi się zobaczyć zdjęcia innych jeszcze w dniu dzisiejszym
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Ja niestety pasuję.Obowiązki domowe wzięły górę.:-(
Tomasz1972 dzięki za link następnym razem wykorzystam.
Szkoda, szkoda. Trzymaj z nami kciuki za adminów aby wyrobili się dzisiaj z wrzuceniem fotek![]()
Czekam z niecierpliwością.
Pozwole sobie wrzucić coś co stworzyła moja córa (oczywiście z lekką moją pomocą)Robiła sobie tapetę a ja pozwoliłem sobie trochę to przerobić :grin:
http://img250.imageshack.us/img250/2985/dziekotacx0.jpg
Wg mnie polsrodki. Syberyjczyk sredniej wagi jest o ok 2-3 kg lzejszy niz maine coon sredniej wagi.
Oczywiscie sa odchyly w rozne strony tak wiec syberyjka ledwo mieszczaca sie w drzwiach to albo wynik ciekawej mieszanki genow albo... diety.
Z tym w lewym dolnym rogu to tu masz odpowiedz:
http://i5.pbase.com/o6/93/703993/1/7...O.IMG_2766.jpg
Focilem jak spal![]()