Coś się Arjest nie odzywa... Nie wiem czy wogóle wie o tym battle. Chyba trzeba będzie termin przestawić...
Coś się Arjest nie odzywa... Nie wiem czy wogóle wie o tym battle. Chyba trzeba będzie termin przestawić...
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No ja moze jutro cos wysle a moze nie zdaze.
Arjast to ma battla w pracy ;-)
Na te świnki morskie z ktorymi zapewne wszystkie te koty miały ochotę się zabawic![]()
Wrzucajcie foty ja jak zdaze to sie dolacze. Zdjecia mam jeszcze na karcie.
Po wstepnym przegladzie juz widze ze nic szczegolnego nie mam.
Same koty![]()
A jeszcze musze sie doczytac gdzie i jak sie to wrzuca![]()
To termin do czwartku, także do 21![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Arjest coś nie ma zamiaru się odezwać. Czekamy, czy nie czekamy na niego?
Akces.![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Fotki wrzucamy dzisiaj do 21... Trudno jak ktoś się nie załapał, będzie napewno jeszcze kilka takich battli, a może kolega czeka na ostatni odpowiedni moment![]()
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach