domyslam sie ze Ty bys wyslal zdjecie innego "kota"![]()
domyslam sie ze Ty bys wyslal zdjecie innego "kota"![]()
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
juz wyjasniam - chodzilo mi o to ze nie mozesz miec pretensji ze polowa zdjec pokazuje tego samego kota. Rozumiem jakby te zdjecia byly podobne...
________
Immanuel Kant
kris, to nie pretensje. to tylko spostrzeżenie oraz moja opinia. Gdybym choć trochę lubił koty, to pewnie bym był z aparatem na takiej wystawie. I poszukałbym najbrzydszego brzydactwa i sfotografowałbym je. Ile można pokazywać słodkie kociaczki, albo dystyngowane leniwce. Czemu nie ma zdjęć ohydnych faraonków, albo czegoś takiego?hehe
![]()
No ja juz po pierwszych godzinach glosowania zorientowalem sie ze zle wybralem zdjecie.
A moglem dac np to.
A tego leniwca czekoladowego brytyjskiego tez focilem ale nie przeszedl weryfikacji(jakies poruszone mi wyszlo).
aha czyli po prostu zle zrozumialem twoj poprzedni post - i zgadzam sie, troche wiecej inwencji w wyborze tematow mogli nam fotografujacy zaserwowac z 2 jednak strony moze byla to obawa o wynik glosowania, gdyby do battle wstawiona zostala fotka jakiegos ewedentnie "brzydkiego" kota
Ostatnio edytowane przez kris75 ; 26-02-2007 o 13:25
________
Immanuel Kant
A ja myślę, że pokazanie brzydoty w artystyczny lub przynajmniej ładny sposób jest wyjątkowo trudny, stąd takie wybory.
Nie zapomnę tu jednego battle, jak Vitez i chyba Tomasz pojedynkowali się na kocury (Kocie życie - albo jakoś tak nazywał się battle). Zdjęcie które wygrało powala mnie do dziś. A obiekt nie należy do najpiękniejszych.
Dzięki wszystkim za battle! Gratulacje dla zwycięzcy-FOTOAPARATKI!!! Moja fotka to numer 1[chyba 2 lub 3 miejsce
]
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Gratulacje dla zwyciężczyni![]()