Poziom techniczny jest w miare OKale pisze subiektywnie.
Zaglosowalem, nie na swoje ale tez i nie powiem na ktore.
Jak na forum onanistów sprzętowych to jednak nie jest ok, 2 nieostre, jedno poruszone...![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ostatnio edytowane przez mungo ; 23-02-2007 o 17:45 Powód: Automerged Doublepost
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
3 jest swietne. Ten wyraz pyszczka jest rozbrajajacy. Dla mnie bomba![]()
Ślubna
No i niestety N.
Hm..No to gusta i guściki widocznie, bo nr 3 to jak dla mnie bardzo kiepskie foto![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Szczerze :> Myślałem, że będą dużo lepsze niż to, które wysłałemA te fotki to własciwie takie pstrykadełka z targów . Bez obrazy
![]()
http://canon-board.info/showthread.p...201#post286201 - moje inne kocie fotki. Wiesz Cichy - nie każdy ma sprzęt najwyższej klasyJa na swój nie narzekam, chociaż mam w nim pewne braki. Chociażby dodatkowe oświetlenie
Póki co jestem zadowolony z zestawu KIT+50 mm. Ja o takim świetle jak jest na 5 mogę tylko sobie pomarzyć.
Ooo, to ja ci moge pokazac zdjecia z D70 + 50 1.8 jakie robiłem ze 3 lata temu na 1 targach kotów. To chyba nie chodzi o sprzęt..