Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: zepsuty aparat; obiektyw czy body?w czym rzecz?

Dopiero zaczyna

Domyślnie zepsuty aparat; obiektyw czy body?w czym rzecz?

Witam

Mam problem z eosem 300 a mianowicie w momencie proby zrobienia foty aparat wariuje tzn ustawia ostrosc, jest 'klik' ale nie do konca i w rezultacie zdjecie nie zostaje zrobione a scena umyka..... co jest b denerwujace...

nie wiem czy problem dotyczy body czy obiektywu?w czym rzecz? dodam ze uzywam ww aparatu od 2lat i bylo ok; mysle ze to moze jakies zabrudzenia...ale totylo domysly...
    z 10 prob moze 3 wychodza z powodzeniem; dodam ze na automacie zazwyczaj i w warunkach optymalnych tzn nie za jasno i nie za ciemno...

Jesli ktos moze mi cos poradzic to dzieki z gory pozdrawiam
    Pojawiam się i znikam...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

musisz coś więcej napisać. Wygąda po wstępnym opisie jakby ci się podnosiło lustro ale nie otwierała migawka. Stawiam więc na zepsutą migawkę, ale musisz napisać coś więcej. Co widać na zdjęciach, itp.itd.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Na 100% coś Tobie padło, wygląda to na uszkodzenie body prawdopodobnie migawka ale najlepiej jakbyś podał więcej szczegółów i może przykładowe fotki.
    Możesz też się do mnie odezwać na pm, jestem do wtorku w Gdańsku.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uprawnienia umieszczania postów