Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Raport

Domyślnie

Ja bym tylko dodał, że oprócz wskaźników ekonomicznych można spojrzeć na wskaźniki dotyczące poziomu nauki i innowacyjności (pod koniec zeszłego roku wyciekł raport dotyczący tych wskaźników w UE, bodajże poza Rzeczpospolitą nikt się nim nie zainteresował). Rumunia przy nas to potęga naukowa - przy obecnym tempie nie grozi nam nigdy dociągnięcie do Europy: Polskę zakwalifikowano jako "loosing ground" :/. (jeśli komukolwiek się wydaje, że obecny rząd cokolwiek zmieni w tym względzie to śpieszę rozwiać te złudne nadzieje - nie, nie zrobi).

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

rząd nie, ale Tomek mógłby coś zmienić. Chyba że tylko marudzić potrafi :>
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ciekawy artykuł właśnie przeczytałem odnoście tych wzrostów na Litwie i Łotwie.
    http://biznes.onet.pl/0,1492473,wiadomosci.html
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Skoro jest tak źle, to czemu jest tak dobrze? - Głupie pytanie? - Za to stosowne do wątku!

Ktoś napisał, że cisza po raporcie... - Nie da się jednocześnie czytać i wrzeszczeć, a zwłaszcza ze zrozumieniem, nieprawdaż??? A faktycznie zgiełk w mediach był przed i jest po publikacji, co kiepsko świadczy o czytelnictwie.

ps Hamowałem się jak mogłem, żeby nie wpaść tu znowu - chyba wystarczy "w dwie słowie"? - Wiec twarz na klucz i już mnie tu nie ma. ;-)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów