Cześć Chłopaki. Wreszcie mam dostęp do netu po dłuższej przerwie. Wszedłem sobie na CB i tu TAKA niespodzianka. Jestem całym sercem za. A czas na spotkanie się znajdzie (może oprócz wtorków bo jestem na spotkaniach Mozaiki).
Cześć Chłopaki. Wreszcie mam dostęp do netu po dłuższej przerwie. Wszedłem sobie na CB i tu TAKA niespodzianka. Jestem całym sercem za. A czas na spotkanie się znajdzie (może oprócz wtorków bo jestem na spotkaniach Mozaiki).
Pozdrawiam Rysiek
proponuje wtorek godzina 20 15 , moze gdzies na starym miescie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a w srode wieczorem? niech kazdy da propozycje dnia to sie w koncu jakos dogadamy
Ostatnio edytowane przez Maciej_Grabowski ; 25-02-2007 o 12:02 Powód: Automerged Doublepost
po prostu nie wierze![]()
to tu jakies fotografy sa![]()
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Cenna inicjatywaWidzialem juz kilka takich prob - m.in. kilka lat temu przez 4 miesiace istniala na googlach grupa foto-bydzia, gdzie rowniez probowano cos ruszyc w B-szczy. Swoje grupy, czy stowarzyszenia Krakow, Warszawa, czy Bialystok a nawet Torun
moze i Bydgoszcz sie dorobi
Fajnie gdyby byla to rzecz skupiajaca amatorow szeroko pojetej fotografii, a nie tylko canonierow, czy cyfrowkowcow, czy analogowcow.
nie chodzi mi tutaj tylko o uzytkowników canona ale ogólnie o fotografów analogowych jak i cyfrowych
Chlopaki, chcemy razem fotografowac a czasem skoczyc na piwo? Wiec trzeba sie spotkac ten pierwszy raz, moze cos z tego wyniknie.
Ja moge rowniez w najblizszy wtorek - 27.02, ale tak ok 18-19-ta. Moze gdzies na Starym i wtedy mozna wybrac jakis lokal. Trzeba zrobic pierwszy krok ...![]()
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Mi wieczorami pasuje w kazdy dzien. Wiec sie dostosuje.
to co?? wtorek 18 w centrum w jakiejs knajpce??
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Mi wtorek i godzina pasuje. Trip?![]()
ok jutro , 18nasta . najlepiej na starym rynku wtedy sie cos wymysli . mój nr tel: 502 681 681 . dzwoncie lub piszcie smsmy i dokładnie sie zgadamy.