Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: wiek modelki.....Pytanie

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Z rozbieraną sesją bym poczekał Ale portreciki to proponuje robić na umowie ustnej z modelką Ja tak robiłem zdjęcia swojej koleżance i na razie żadnych kłoptów nie miałem
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

nie słuchaj ich rob foty i daj na forum jak kolezanka ładna jak cos ja jestem prawnikiem to cie wyciągne

a na powaznie to niech jej starzy podpisza iz wyrazają zgode na prace jej jako fotomodelki (słowem kluczowym jest tu "fotomodelka" bez jakis dodatkowych udziwnien) niech panna to sobie ząłatwi jesli juz bardzo chcesz ale szczerze to nie widze potrzeby...
    ja robiłęm kiedys akty (wczasach liceum i początku studiów- dzis to prehistoria ) kilku dziewczynom w podobnym wieku(koleżankom z liceum ) i szczerze mówiąc nigdy jazd nie miałem tyle ze wtedy nie było tego w necie
    a jesli nie walniesz tego na stone pod tytułem:"gorace natsolatki" to ne sądze bys miał problem z tym.
    wiesz za delikatne foto nagiej piersi, czy posladków panny w bieliźnie(stringi) nikt Cie za jaja nie powiesi,, co innego jakbys panne namawiał do fotki "ginekologicznej" z butelka w akcji... ale chyba nie tego rodzaju "sztuke" chcesz uprawiac?
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 15-02-2007 o 18:33
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    (...)wiesz za delikatne foto nagiej piersi, czy posladków panny w bieliźnie(stringi) nikt Cie za jaja nie powiesi,,(...)
    Teoretycznie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Teoretycznie .
    w podtekscie masz na mysli zazdrosnego tatusia czy chłopaka?

a czy wszyscy wszystko musza wieziec?8)
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 15-02-2007 o 18:11
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikeqp Zobacz posta
    ehhhh no tak myślałem że tak napiszecie..... kurczę....
    Zdjecia zrob teraz - smialo (poki chetna )... opublikowac zawsze mozesz pozniej 8) . Co za problem jak jakis czas poleza "w szufladzie" .
    Poza tym zauwaz ze publikacja nazywamy dostep nieograniczony, niekontrolowany, osob ktorych nie znasz.
    Publikacja nie jest galeria na haslo (bo haslo wydajesz tym ktorych znasz) ani nie jest zrobienie odbitek (bo album pokazujesz tez tylko tym ktorych znasz). Nie chce mi sie teraz szukac dokladniejszego przepisu.
    Czyli ew. odbitkami (jesli zdjecia ci wyjda) mozesz smialo nagabywac kolejne chetne .

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

hmmmm niezła myśl a jeżeli da się załatwić zgodę rodziców--ale nie bardzo jest kiedy spotkać się na żywo z nimi--to jak stwierdzić że dokumenty podpisały osoby do tego upoważnione?

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Dla ciebie to jest malo wazne. Ty, w dobrej wierze, mozesz przyjac, ze podpis jest orginalny. A jak sie pozniej okaze ze nie jest... co najwyzej ci tatus strzelbe przystawi
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów