Widzę, że wersja na Maca jest, tylko kompletnie nie widzę skąd by ją można ściągnąć. O obecności MacOSowej wersji świadczy specjalne pod forum. Dominique - może ty masz jakiegoś linka dla Maca?Będę wdzięczny
Widzę, że wersja na Maca jest, tylko kompletnie nie widzę skąd by ją można ściągnąć. O obecności MacOSowej wersji świadczy specjalne pod forum. Dominique - może ty masz jakiegoś linka dla Maca?Będę wdzięczny
Ostatnio edytowane przez mungo ; 14-02-2007 o 18:29
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Niestety musze Cie zmartwic. Ostatnia wersja AA pod OS X to v2.5 czyli lekki dinozaurJa do AA uzywam pieca, przynajmniej do czegos sie nadaje i tylko dlatego sie go nie pozbylem
Ty jestes w o tyle lepszej sytuacji, ze masz Intela z tego co pamietam, takze bootcamp, winda i AA v2.8
![]()
Nie po to mam Maca, aby Windowsy instalowaćMyślałem, że w końcu jakaś fajna darmocha na Maca się pojawiła a tu lekka ****...;p No trudno. Narazie nie jestem tak zaawansowany, żeby bootcampa sobie instalować. Poczekam na Leoparda, gdzie bootcamp będzie w systemie
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Może i tyle w temacie ale chłopak z nami nie pograPozatym.... windowsa wam w japko wsadza? szaleni
![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Fajnie że jest taki odzew.
Ja mam nietypowy nick bartosz108.
hihi
I grywam prawie codziennie koło 23.
Raczej na polskich serwerach bo mam łącze radiowe i straszne pingi.
Dzisiaj poszukam was po nickach.
Czy można zmienić nick?
Jeśli tak to proponuję zacząć nick od CB-
Pozdrawiam
B
gram, gram.
Atibfoto
najczęśćiej na pipeline lub na interdiction.
hooah!
ale o co chodzi? ktoś ma do tego instrukcję? z chęcią poczytam zanim zadam głupie pytanieCo mam zrobić, aby was pozabijać ?
![]()