Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Canin 400D podgląd tylko na wizjerze

Początki nałogu Awatar Fakungio

Domyślnie

Ludzie, przecież jemu chodziło o wizjer czyli "w wizjerze", a wy się na niego rzucacie nie wiadomo dlaczego.

Wizjer to nie ekran..kurna!

Cytat Zamieszczone przez Krisspy Zobacz posta
    Mam gorszą wiadomość, filmów też nie robi...
    Ale chłopie żartowniś z Ciebie....śmichi hihi..normalnie
    Ostatnio edytowane przez Fakungio ; 15-02-2007 o 23:36 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 50D + EF 24-105 f/4 L+ Sigma 50mm 1.4 EX DG

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fakungio Zobacz posta
    Ludzie, przecież jemu chodziło wizjer czyli "w wizjerze", a wy się na niego rzucacie nie wiadomo dlaczego.

Wizjer to nie ekran..kurna
    Sorki , ale nie rozumiem .

Panie i panowie . Nie każdy kto kupuje ALFA ROMEO ( do ferrari trzeba mieć uprawnienia ) potrafi jeździć , a większosc postów to : pierwszy aparat ; kup kompakta itd .
    Bez przesady !!!!
    Jest konkretne pytanie uzytkownika to zamiast wytłumaczyć co i jak , to się nabijacie . Nawet czytając instrukcję laik nie mający wcześniej do czynienia z zaawansowanym sprzętem , nie doczyta wszystkiego lub nie zrozumie .

Ale nie pozbawiajmy Kogoś prawa do zdobywania wiedzy poprzez forum. Zamiast napisać jest lustro , jest migawka , które ograniczają możliwosc podglądu na lcd piszecie nie na temat . EOT

Początki nałogu Awatar Fakungio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta

Ale nie pozbawiajmy Kogoś prawa do zdobywania wiedzy poprzez forum. Zamiast napisać jest lustro , jest migawka , które ograniczają możliwosc podglądu na lcd piszecie nie na temat . EOT
    Tak. Popieram!!

Dzielmy się wiedzą!! Poza tym to jest forum dla początkujących.
    Myślę w takich sytuacjach o mojej Żonie, która umie pstryknąć zdjęcie a nie wie co to "spust migawki". No i właściwie co z tego ?!!
    Ostatnio edytowane przez Fakungio ; 15-02-2007 o 23:38
    Canon 50D + EF 24-105 f/4 L+ Sigma 50mm 1.4 EX DG

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fakungio Zobacz posta
    Myślę w takich sytuacjach o mojej Żonie, która umie pstryknąć zdjęcie a nie wie co to "spust migawki". No i właściwie co z tego ?!!
    Moja umie pstryknąć i to całkiem niezłe zdjęcia . Na technice się zna "tyle o ile". Czasem jak mi zada pytanie to mi się nogi uginają (mam nadzieję że nie będzie tego czytać) ale zawsze cierpliwie odpowiadam.
    Piszę to dlatego że dla niej w ogóle strona techniczna się nie liczy. Ona czerpie ogromną przyjemność z robienia zdjęć czymkolwiek. Co nie oznacza oczywiście, że jak podczepi coś białego do 350-tki to nie widzi różnicy. Widzi ale dla niej nie jest to rzecz najistotniejsza. Liczy się efekt.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-02-2007 o 23:59
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów