Ostatnio edytowane przez Fakungio ; 15-02-2007 o 23:36 Powód: Automerged Doublepost
Canon 50D + EF 24-105 f/4 L+ Sigma 50mm 1.4 EX DG
Sorki , ale nie rozumiem .
Panie i panowie . Nie każdy kto kupuje ALFA ROMEO ( do ferrari trzeba mieć uprawnienia ) potrafi jeździć , a większosc postów to : pierwszy aparat ; kup kompakta itd .
Bez przesady !!!!
Jest konkretne pytanie uzytkownika to zamiast wytłumaczyć co i jak , to się nabijacie . Nawet czytając instrukcję laik nie mający wcześniej do czynienia z zaawansowanym sprzętem , nie doczyta wszystkiego lub nie zrozumie .
Ale nie pozbawiajmy Kogoś prawa do zdobywania wiedzy poprzez forum. Zamiast napisać jest lustro , jest migawka , które ograniczają możliwosc podglądu na lcd piszecie nie na temat . EOT
Ostatnio edytowane przez Fakungio ; 15-02-2007 o 23:38
Canon 50D + EF 24-105 f/4 L+ Sigma 50mm 1.4 EX DG
Moja umie pstryknąć i to całkiem niezłe zdjęcia. Na technice się zna "tyle o ile". Czasem jak mi zada pytanie to mi się nogi uginają
(mam nadzieję że nie będzie tego czytać) ale zawsze cierpliwie odpowiadam.
Piszę to dlatego że dla niej w ogóle strona techniczna się nie liczy. Ona czerpie ogromną przyjemność z robienia zdjęć czymkolwiek. Co nie oznacza oczywiście, że jak podczepi coś białegodo 350-tki to nie widzi różnicy. Widzi ale dla niej nie jest to rzecz najistotniejsza. Liczy się efekt.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-02-2007 o 23:59
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner