Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Canin 400D podgląd tylko na wizjerze

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemo(c) Zobacz posta
    Moim zdaniem, to nie kwestia reklamy. Jeżeli ktoś kupuje lustro i potem się dziwi, że nie ma podglądu na wyświetlaczu, to jest to lekkie nieporozumienie. Kolega po prostu nie zapoznał się dokładnie z cechami aparatu i może....nie przemyślał zakupu? Cza było brać S2 IS. Taaaaki zum, filmy w stereo no i ten podgląd Sorry - nie mogłem się powstrzymać, za złośliwości przepraszam :-D
    przynajmniej zapytał w odpowiednim miejscu...

słyszałem kiedyś przypadek, że ktoś reklamował lustrzankę w sklepie, bo nie miała podglądu na LCD... chyba 350D

albo wersja druga... chyba bardziej tragiczna niż śmieszna... sprzedawca w jakimś punkcie prezentując komuś 350D nie mógł znaleźć opcji podglądu...
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rockded Zobacz posta
    Czy w Canonie 400D fotografowany obraz można mieć tylko na wizjerze ?

Na wyświetlaczu tylko opcje ?
    Mam gorszą wiadomość, filmów też nie robi...

Uzależniony

Domyślnie

do tego nie da sie robic macro jak malpkami z 2cm od obiektywu tylko trzeba dokupic obiektyw za prawie rownowartosc aparatu,
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no juz dajcie koledze spokoj - kazdy kiedys zaczynal i podejrzewam ze przed niejednym z nas jeszcze daleka droga

moze panowie szlachta lepiej gdzies w plener cztery litery ruszyc i przez wizjerek popatrzec a nie tylko na ekrany kompa i smiac sie z poczatkujacych*

* nastepnym razem jednakowoz polecam przeczytanie specyfikacji aparatu przed kupnem - tyle tam ciekawych rzeczy do odkrycia
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 13-02-2007 o 23:35

rockded
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemo(c) Zobacz posta
    Moim zdaniem, to nie kwestia reklamy. Jeżeli ktoś kupuje lustro i potem się dziwi, że nie ma podglądu na wyświetlaczu, to jest to lekkie nieporozumienie. Kolega po prostu nie zapoznał się dokładnie z cechami aparatu i może....nie przemyślał zakupu? Cza było brać S2 IS. Taaaaki zum, filmy w stereo no i ten podgląd Sorry - nie mogłem się powstrzymać, za złośliwości przepraszam :-D
    Tutaj się mylisz zakup był bardzo przemyślany, wyświetlacza nie potrzebuję gdyż zawsze preferowałem wizjer nawet w zwykłej cyfrówce jaką miałem.

Pytanie moje podyktowane było ciekawością, po za tym poprzedni model Canona z tej serii miał dwa wyświetlacze:wink:
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Krisspy Zobacz posta
    Mam gorszą wiadomość, filmów też nie robi...
    Bardzo zabawne, wywnioskowałeś to z teorii Grice,jakaś ukryta implikatura była zamieszczona w moim pytaniu ?!
    Ostatnio edytowane przez rockded ; 14-02-2007 o 14:22 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Na jednym niemieckich for (chyba tak się to odmienia - bo przecież nie "forumów") pewien jegomość zastanawia się publicznue jak uaktywnić ukryte funkcje w 350d... Tzn. filmiki, mp3 etc, etc...
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał Gutowski Zobacz posta
    Na jednym niemieckich for (chyba tak się to odmienia - bo przecież nie "forumów") ...
    Pudło http://so.pwn.pl/lista.php?co=forum
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec Awatar mancat
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

forów jeśli już ;-), koleś pewnie sugorował się wejścien na wężyk spustowy ;-)

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Lepiej uswiadomic ludzi teraz nim mają zadawac zbedne pytanie dlaczego.
    Choc sam jestem poczatkującym Canonowce to lepiej posiedziec cicho i troszke poczytac.

Początki nałogu
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

ee kiedys mialem olka e-10 i on mial i lustro i podglad na lcd - jednak mozna... czasem ten lcd by sie przydal....
    5Dc, 70d, C 10-22, S 18-35, S 50 1.4EX, T 70-200 2.8 macro, T90 2.8 VC, ciut m42, yn 568

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów