Jeśli ktoś z Krakowa jest chętny na 30 marca, to są jeszcze dwa miejsca. Proszę pisać, to skontaktuje z Mkwiek'iem. On sam ma teraz barrdzo ograniczony dostęp do sieci![]()
Jeśli ktoś z Krakowa jest chętny na 30 marca, to są jeszcze dwa miejsca. Proszę pisać, to skontaktuje z Mkwiek'iem. On sam ma teraz barrdzo ograniczony dostęp do sieci![]()
Będę 30.04.07 na 99,99% - jadę "służbowo"
Bierzcie identyfikatory i na szyję ... będę się rozglądał
Możecie śmiało zaczepiać ... nie gryzę
... a no ... i mam jedno wolne miejsce na trasie Tarnowskie Góry - Siewierz - Częstochowa - Łódź. Jak co to PW.
Ostatnio edytowane przez Moris ; 07-03-2007 o 09:32
ja również bede 30.03.2007 -jade pociagiem bo nie chce mi sie kierować tyle czasu samochodem,po za tym przedostac sie przez centrum Łodzi graniczy z cudem,uwazam ,że opcja PKP jest lepsza no i piwa mozna sie napic w miedzyczasie-pozdrawiam;-) i do zobaczenia .
Jadę 30-03-2007 z Lubawki czyli z okolic Wałbrzycha i Jeleniej Góry. Na chwilę obecną mam 3 miejsca wolne i jadę przez Wrocław.
No to będzie mi miło powitać kolegów na targach w Łodzi. Jakby ktoś chciał przy okazji pouprawiać spotting na łódzkim lotnisku to serdecznie zapraszam.
www.epll-spotters.com.pl
FOTOINKWIZYTOR
ja z miłą chęcią pojechałbym na lotnisko pouprawiac spotting-tylko bede miał ograniczony czas ponieważ tego samego dnia wracam do Gdańska pociagiem.
Marantz jezeli dysponujesz samochodem to wybiore sie z Toba po targach popstrykac na lotnisko-bedzie jeszcze ze mną mój brat
Na targach będzie jeszcze mała zgraja spotterów. Pewnie się jakieś miejsca wolne znajdą![]()
FOTOINKWIZYTOR
A w Poznaniu akurat w tym samym czasie są targi poligraficzne :/ A myślałem poważnie o wybraniu się do Łodzi... Grrr
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
No to widzę że sporo osób będzie 30 marca. Ja proponuję spotkanie po giełdzie o konkretnej godzinie i miejscu, gdzieś blisko, a potem się wymyśli gdzie można pojechać (albo teraz jak ktoś ma propozycję ;P). Co wy na to?
Bo na giełdzie to się raczej wszyscy nie wyłapiemy (ja to nawet plakietki forumowej nie mam).
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW