Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 160

Wątek: Ciekawa oferta !

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    To ja bardzo chętnie jeszcze dziasiaj biorę bez Vatu za 6500 Ba nwet za 7 tys wezmę
    Sprzedawca z realizacją zamówień nie nadąży

A tak całkiem powaznie , to nie pchałbym się w zakup aparatu tej klasy bez sprawdzenia realności transakcji czyli bez możliwości pomacania przed wydaniem jakichkolwiek pieniędzy .

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów
    Kiedyś tu była stopka:-)

Dopiero zaczyna Awatar ronja
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    Interesujący adres. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z odbiorem tego rodzaju przesyłki z UK ?

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

jakie ceny! tanio nawet z biletem w dwie strony

forgotten.nature
    Guest

Domyślnie

Wygląda ciekawie ale...

Shipping from: South Korea
    Więc raczej w UK się jej nie odbierze. A z Azji to znów ogromne cło. Tak czy siak ciekawa oferta jeśli ma się kogoś kto z Korei wyśle jako paczkę prywatną.

EDIT: Przynajmniej wiadomo że takie ceny gdzieś są, no chyba że ta stronka to też jakiś wałek. Ktoś sprawdzi ?:>
    Ostatnio edytowane przez forgotten.nature ; 20-02-2007 o 01:25

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

ta strona to napewno oszusci
    popatrz na ceny optyki ......Canon 85mm f/1.8 USM EF Lens za 160 euro czyli +/- 640zl :tylko kupowac
    przeciez takie ceny to nawet w hurtowni nie masz
    po 2 popatrz na to ze wszystkie szkla przynajmniej na 1 stornie sa przecenione , moim zdaniem po to zeby facet myslal ze trafil na jakies wielkie obnizki i sie cieszy ze kupi cos w super pieniadzach a tak naprawde jest to po to zeby bylo wrazenie wielkich promocji
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    To wałek. Ostatnio lekko zmodyfikowali wygląd strony ale widziałem już ten "sklep" w 2 wersjach pod czteroma innymi adresami.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ronja Zobacz posta
    Interesujący adres. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z odbiorem tego rodzaju przesyłki z UK ?
    Sądząc po cenach, które jak widzę nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, to pewnie ciężko będzie znaleźć kogoś kto ma doświadczenia z ODBIOREM przesyłki.

Bywalec
    Miasto
    Gostyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Sądząc po cenach, które jak widzę nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, to pewnie ciężko będzie znaleźć kogoś kto ma doświadczenia z ODBIOREM przesyłki.
    Ja przerabialem podobny temat z kamera sony vx 2100 miala byc za 5000 mieli nawet swoja stronke mi to sie wydalo podejrzane ale kumpel sie napalil i zaczelismy z nim dyskutowac w sumie prawie sie umowilismy na odbior itd itp tez oczywiscie byla mowa o firmie ze najpierw kasa potem ogladanie bo niby firmowo zaplombowane koncu gosc nam podal adres odbioru w gdyni w siedzibie firmy niby tak sie zlozylo ze mam tam rodzine sprawdzili adres okazalo sie ze dzielnica nie ciekawa i oczywiscie zadnej firmy tam nie ma, zreszta po kilku dniach kom przestal odopwiadac a strona zniknela, mysle ze w najlepszym razie skonczylo by sie tym ze dostali bysmy po glowie i tyle bysmy kam widzieli, co do 5d za 6kpln panowie po co ta dyskujsa wogole przeciez to jest niemozliwe, znam jednego konkretnego tipa i wiem ze to niemozliwe, no chyba ze spadlo z tira
    60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen

Dopiero zaczyna Awatar ronja
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez MM
    To wałek. Ostatnio lekko zmodyfikowali wygląd strony ale widziałem już ten "sklep" w 2 wersjach pod czteroma innymi adresami.
    Obserwując inwencję rodzimych przewalaczy zawsze można podejrzewać, że jest to możliwe. Masz te adresy ? Chętnie popatrzę. Postaram się złapać znajomego, który od wielu lat handluje z Azją. Pewnie ma swoje metody weryfikacji kontrahenta. Może podpowie coś sensownego.

Cytat Zamieszczone przez forgotten.nature
    Shipping from: South Korea
    Więc raczej w UK się jej nie odbierze. A z Azji to znów ogromne cło. Tak czy siak ciekawa oferta jeśli ma się kogoś kto z Korei wyśle jako paczkę prywatną.
    Racja. Za szybko leciałem po stronie. Przed chwilą doczytałem sobie do końca ;-)

Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów