Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 160

Wątek: Ciekawa oferta !

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

forgotten.nature, a ty zbiegiem okolicznosci nie jestes z Gorzowa Wlkp.??

dla mnie frajer bo jak ma sprzet chodliwy to j/w nie musi ceny scinac o 30procent

a kolesie są po to by kupiec nie wyszedł z bramy bez portfelika

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez forgotten.nature Zobacz posta
    Ja niewiem tylko jaki jest sens w tym aby nazywać gościa sciemniaczem, frajerem itp. skoro jeszcze niczego nie wiadomo (ani czy to walek ani czy to prawda). Ciekaw jestem co zrobia wszyscy ktorzy tu ostro na niego najezdzaja jesli okaze sie ze gosc nie robi walkow..
    niech pokaze chocby jeden aparat w tej cenie a bede jednym z pierwszych ktorzy pojada cos u niego kupic

A najsmieszniejsze to jest wogole rzucanie tekstami ze ktos wpadnie z kolegami zeby goscia nastraszyc

Poprostu az zal czytac wypowiedzi ludzi ktorzy chwala sie jakimi to oni nie sa "kozakami" bo wpadna i "ustawia" goscia swoimi kolesiami. Brak slow.
    jesli nawiazujesz do mojej wypowiedzi to przeczytaj to jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem .. jesli nie masz ochoty to juz tlumacze "wez kolegow, bedziesz mial wieksza szanse, ze wrocisz ze swoja kasa" .. nie wspomne juz o emotce ";-)" na koncu zdania.. jeszcze raz prosze - czytaj ze zrozumieniem..

ps. gdybys zobaczyl ogloszenie - sprzedam maybachy - nowki, cena 50 tys.. zaliczka w wys. 5 tys - wydaje kwitki na potwierdzenie..

szczerze - dalbys zaliczke w ciemno

edit:

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    forgotten.nature, a ty zbiegiem okolicznosci nie jestes z Gorzowa Wlkp.??
    gosc pisze w tak emocjonalnym stylu, ze zaczynam miec podobne odczucia ;-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 19-02-2007 o 00:55

forgotten.nature
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    niech pokaze chocby jeden aparat w tej cenie a bede jednym z pierwszych ktorzy pojada cos u niego kupic

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ps. gdybys zobaczyl ogloszenie - sprzedam maybachy - nowki, cena 50 tys.. zaliczka w wys. 5 tys - wydaje kwitki na potwierdzenie..

szczerze - dalbys zaliczke w ciemno
    Szczerze ? Nie kupil bym maybacha bo wole subaru :P A jesli bym mial kupic to sprawdzil bym ta firme w urzedzie, sprawdzil jej historie, od ilu lat istnieje, pojechalbym do tej firmy i zobaczyl jak to wyglada. Jesli firma wygladala by OK to bym spisal umowe w ktorej dokladnie pisaloby ze decyduje sie na kupno takiego i takiego maybacha, nowego, bez wad ukrytych, za taka i taka cene ostateczna, bez mozliwosci zmiany ceny itp. no i ze wplacam zaliczke, zrobilbym to przy notariuszu (przy takiej cenie, a raczej oszczednosci to 1tys. na notariusza by mi nie bylo szkoda) i sie nie martwil pozniej.

PS. Ktos pytal czy nie jestem z Gorzowa. Napisalem ze mieszkam niedaleko Gorzowa - konkretniej w Międzyrzeczu.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

forgotten.nature- skąd dojeżdżasz...??

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

A jesli bym mial kupic to sprawdzil bym ta firme w urzedzie, sprawdzil jej historie, od ilu lat istnieje, pojechalbym do tej firmy i zobaczyl jak to wyglada. Jesli firma wygladala by OK to bym spisal umowe w ktorej dokladnie pisaloby ze decyduje sie na kupno takiego i takiego maybacha, nowego, bez wad ukrytych, za taka i taka cene ostateczna, bez mozliwosci zmiany ceny itp. no i ze wplacam zaliczke, zrobilbym to przy notariuszu (przy takiej cenie, a raczej oszczednosci to 1tys. na notariusza by mi nie bylo szkoda) i sie nie martwil pozniej.
    w teorii super.. tylko ze ja z natury jestem nieufny co do takich ofert i zgadzam sie z autorem tego postu - http://canon-board.info/showpost.php...7&postcount=90

forgotten.nature, dziwi mnie dlaczego gosc:
    a) sprzedaje towar ktorego nie posiada
    b) sprzedaje go po smiesznie niskich cenach skoro spokojnie moglby "kasowac" o wiele wiecej nie wzbudzajac jednoczesnie podejrzen

te dwie rzeczy sprawiaja, ze dopoki jakis zaufany forumowicz nie napisze "sluchajcie, bylem tam, gosc jes ok, kupilem sobie nowe 5d za 6 tysiakow - wszystko jest ok" to bede negatywnie nastawiony do tego typu "okazji".. przy okazji wolno mi tez wyrazic publicznie swoje zdanie..

jesli gosc rozwieje te watpliwosci - super, bede sie tylko cieszyl, ze wreszcie pojawilo sie zrodlo taniego sprzetu dla przecietnego kowalskiego.. a na razie pozwol ze pozostane umiarkowanym sceptykiem z nadzieja na zmiane tego stanu ;-)

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Co z tego ze ma firme ? A pamiętacie takie nazwisko jak Grobelny i jego BKO ??

Scenariusz nr 2. Firma X skupuje 5 szt 5 D. Puszcza wici o tanim sprzęcie. Plota się rozchodzi ( co widać po tym wątku ). Wystawia owe 5 szt na sprzedaz. Dokłada do kazdego 2 000 zł. Pieciu odważnych jedzie po aparaty. O dziwo je dostają. I to za 6 000 !!! Oczywiście tych pięciu szczęśliwców nie omieszka się tym pochwalić. Strumien zaliczek płynie na konto firmy. No to jeszcze z 10 dni trzeba ludzi potrzymać że niby "już jest na granicy" albo "to kwestia kilku dni bo sprawy celne trzeba załatwić" potem zgarniamy ksiore i pod palemki

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

lol....mam 1d za 5000
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Skąd? Jaki przebieg?

forgotten.nature
    Guest

Domyślnie

Kubak ja też jestem sceptykiem co do takich ofert co nie zmienia faktu ze zawsze zanim zaczne na kims lub czyms wieszac psy to najpierw sprawdzam dana sprawe jesli mnie interesuje a dopiero pozniej oceniam.

Marekb - pisalem ze mieszkam w Miedzyrzeczu, nie w Gorzowie a do Gorzowa moge podjechac samochodem bo to jakies 50km.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Kubak ja też jestem sceptykiem co do takich ofert co nie zmienia faktu ze zawsze zanim zaczne na kims lub czyms wieszac psy to najpierw sprawdzam dana sprawe jesli mnie interesuje a dopiero pozniej oceniam.
    ale czy ja w ktorymkolwiek z moich postow wieszam na tym gosciu psy, obrazam go itp. nie - jedyne co robie to wyrazam swoje watpliwosci co do zaprezentowanej oferty :cool: .. prosze Cie forgotten.nature, nie przypisuj mi slow ktorych nie powiedzielem :-)

ps. gdybym mieszkal blizej to b. chetnie sprawdzilbym taka oferte.. oczywiscie gdyby fizycznie byl tam choc jeden aparat w tak korzystnej cenie ktory mozna wziasc do reki, obejrzec i dopiero kupic

Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów