-
Ja niewiem tylko jaki jest sens w tym aby nazywać gościa sciemniaczem, frajerem itp. skoro jeszcze niczego nie wiadomo (ani czy to walek ani czy to prawda). Ciekaw jestem co zrobia wszyscy ktorzy tu ostro na niego najezdzaja jesli okaze sie ze gosc nie robi walkow.
A najsmieszniejsze to jest wogole rzucanie tekstami ze ktos wpadnie z kolegami zeby goscia nastraszyc etc. Najwieksze frajerstwo jakie moze byc to na zapas kogos straszyc kolegami. Wogole poslugiwac sie kolegami bez potrzeby. Na miejscu goscia jesli ktos by do mnie wpadl z kolegami to:
a) wysmialbym,
b) czekal tylko az ktorys kolega mnie tknie lub w jakikolwiek sposob naruszy prywatnosc i odrazu sprawe do sadu i czekal na ladne odszkodowanie za straty moralne/ubytek na zdrowiu itp.
c) jakbym mial zly dzien to bez zastanowienia bym wypuscil psy i wzial pierwsza lepsza sztachete w dlon i pogonil cala zgraje debili.
Poprostu az zal czytac wypowiedzi ludzi ktorzy chwala sie jakimi to oni nie sa "kozakami" bo wpadna i "ustawia" goscia swoimi kolesiami. Brak slow.
PS. Najlepsze jest to ze wiekszosc ludzi zamiast poczekac az sie sprawa wyjasni do konca odrazu na takich osobach wiesza psy. Moze piszę troche za ostro ale kiedyś sam byłem obrzucony mięsem gdy na forum (nie fotograficznym) napisałem że mogę załatwić konta steam za marne grosze. Zostałem potraktowany podobnie jak ten gosc o ktorym tu piszecie, konta zalatwilem a od osob ktore na mnie wjezdzaly nie uslyszalem ani slowa.
Wiec proponuje sie zastanowic zanim bezpodstawnie ktos kogos nazwie frajerem czy w inny sposob go obrazi bo gosc jesli to nie jest walek to moze podac takie osoby za zniewage do sadu i niby blacha sprawa ale on wygrywa sprawe, wy ponosicie koszty i ogolnie samo chodzenie do sadu na rozprawy nie jest mile.
Ostatnio edytowane przez forgotten.nature ; 19-02-2007 o 00:51
Uprawnienia umieszczania postów