Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 160

Wątek: Ciekawa oferta !

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ronja Zobacz posta
    jakiegoś normalnego banku narodowego
    Trzeba się spieszyc, bo takie są w rzadkości
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

No i tanio kupili, a teraz się bawią i nic nie piszą.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Dzisiaj dostałem taką odpowiedź na maila z pytaniem o 5d:

Witam.
    Przepraszam za odpowiedź dopiero teraz ale twój mail został zakwalifikowany przez pocztę jako spam. Nie mam pojęcia dla czego. Co do 5D to nie mam na miejscu. Zbyt drogi i mało chodliwy aby trzymać w stałej sprzedaży. Jeśli chciałbyś go zamówić to przedewszystkim trzeba by wpłacić jakąś zaliczkę że zostanie odebrany. Dokładną cenę będę w stanie podać w przeciągu kilku dni. Zamówienie mógłbym przyjąć w okolicach wtorku-środy. Co do samej sprzedaży. Wystawiamy paragony. Aparaty są nowe, z gwarancją europejską itp. Zaliczkę najlepiej wpłacić osobiście, odbiór również ale możemy wysłać paczką - żadna różnica. Na 5D zaliczka (w zależności od ceny jaką ustalimy) wyszłaby około 1000-2000zł. Na zaliczkę oczywiście wystawiamy kwit z którym trzeba się zgłosić po odbiór aparatu (w przypadku odbioru osobistego).

Dam znać gdy będę już miał pewną cene 5d i będę mógł przyjąć zamówienie.

Pozdrawiam
    Maciej Jakubowski

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Brzmi całkiem konkret... zaczynam rozważać, czy faktycznie gdzieś są takie ceny

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Propi Zobacz posta
    Brzmi całkiem konkret... zaczynam rozważać, czy faktycznie gdzieś są takie ceny
    Całkiem konkret?? Wpłacić zaliczkę 1000-2000zł?? Jak ktoś wpłaci i będzie miał kłopot z odbiorem zarówno aparatu jak i zaliczki, to może mieć pretensje chyba tylko do siebie.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Odpowiedź na kolejnego maila.

Aktualna cena samego body 5D to 6000zł. Cena obiektywu 24-105 to 2500zł. Co do spotkania to bardziej preferowałbym spotkanie u mnie w firmie. Firma istnieje od ponad 10lat. Poprostu od niedawna rozszerzyliśmy branżę. Tak więc myślę że najbezpieczniej i najlepiej byłoby umówić się w firmie.

Co do wpłaty całej kwoty przy odbiorze to niestety przy tym modelu nie mogę się zgodzić. Mam nadzieję że rozumiesz. Jest to poprostu zbyt drogi i mało chodliwy sprzęt jak na Polskę i jeśli nagle się rozmyślisz lub np. okaże się że nie masz pieniędzy albo zmieniłeś zdanie to ja zostaję z aparatem i zamrożonymi w nim pieniędzmi. W momencie kiedy wpłacasz zaliczkę to mam pewność że odbierzesz aparat a nawet jeśli nie to mam pokrycie chociaż części kosztów. Na zaliczke wystawiamy dowód wpłaty więc nie jest to tranzakcja na zasadzie że przychodzisz do kogos kogo widzisz pierwszy raz, zostawiasz mu pieniadze i modlisz sie aby cie nie okradl. Firma jak juz wspomnialem dziala od ponad 10lat, na wszystko wystawiamy paragony/dowody wplaty.

Pozdrawiam
    Maciej Jakubowski

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Facet wystawia paragony, daje gwarancję, nie unika odpowiedzi gdy ktoś go pyta. Naprawdę, gdybym miał kasę, zaryzykowałbym. Przekazać pieniądze osobiście, rządać deklaracji na piśmie czy spisania jakiejś umowy i czekać.
    Wszyscy wiemy, przez ile rąk przechodzi taki 5D zanim trafi do sklepów. Być może ten facet po prostu odnalazł złotą żyłę i skrócił jakoś drogę sprzętu od producenta do klienta?

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Gdyby nie ta zaliczka, to bym może uwierzył
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

to może ja też kwit wystawię że się nierozmyślę...nawet u notariusza podpiszę
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

A może da się jakoś sprawdzić firmę po NIP'ie / REGON'ie ??

Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów