poczekamy zobaczymy...
kurcze sprzedalbym swojego (w sumie 3 tygodniowego) 30d doplacil i mialybym FF...szkoda tylko ze moj pesymizm mowi mi ze to jednej wielki przekret
poczekamy zobaczymy...
kurcze sprzedalbym swojego (w sumie 3 tygodniowego) 30d doplacil i mialybym FF...szkoda tylko ze moj pesymizm mowi mi ze to jednej wielki przekret
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Oczywiście że to ściema. Pomyślcie.... macie dojście do takiego sprzętu za tak śmiesznie niską kasę. Co robicie? Sprzedajecie kilka stów taniej niż najtańsza oferta na Allegro co i tak zapewni szybki i duży zysk, czy w takich cenach jak ten gość? Jeśli naprawdę te aparaty istnieją to za takie pieniądze mogą być tylko refurby. W Emiratach sprzęt jest tańszy bo nie ma cła i niski podatek, ale nie ma aż takich różnic w cenie.
Piszcie do gościa - jak coś to do piątku (ew. soboty) jestem w Gorzowie, więc mogę isć "pomacać" sprzęt - oczywiście o ile on istnieje.
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX
Nic tylko jak ktoś może organoleptycznie sprawdzić... to rozwieje wszelkie domysły.
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
popieram JurekGR sprawdzic i tyle.......a potem na 99% wysmiac tego goscia co sprzedaje te apraty...
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Wysłałem do niego maila z prośbą o umówienie się gdzieś w centrum (chciałbym uniknąć chodzenia po jakiś bramach itp, z których wyjście cało nawet w biały dzień jest wpisywane do księgi rekordów) - zobaczymy czy się odezwie. Zainteresował mnie 30D + kit za 3000zł
![]()
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX
Dziwi mnie tylko to zaklinanie się, że sprzęt jest w 100% legalny i nowy???
A może gość złowił złotą rybkę i teraz kasiorkę będzie tłukł? :-)
Pozdrawiam,
Jurek.
a może znalazł na poboczu tira...![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Może...
Bogatemu to sie i byk ocieli jak to powiadają :-)
Pozdrawiam,
Jurek.
No cóż, na cyberfoto wątek już zniknął...