Zaliczka jak zaliczka...może musi sprowadzić..kto wie...ale mi się najbardziej
******Canon EOS 1ds MK II - w granicach 10-14tys. zł*******
To nie podoba
To już jest zbyt piękne aby było prawdziwe
Zaliczka jak zaliczka...może musi sprowadzić..kto wie...ale mi się najbardziej
******Canon EOS 1ds MK II - w granicach 10-14tys. zł*******
To nie podoba
To już jest zbyt piękne aby było prawdziwe
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
pewnie za kilka dni sie wszystko wyjasniA moze to te nowe "podwyzki" o ktorych trabili tu na forum okazaly sie znikami, najpewniej to jednak refy albo ... sam wiecie jacy potrafia byc nasi rodacy pomyslowi w stosunku do pobratyncow .
w stopce zapomnial zmienic d50 na jakiegos 5d
najlepszy leszcz "a po ile masz Nikona D70s ?? body i kit" pewnie liczy na 500pln
Ostatnio edytowane przez emisiaczek ; 12-02-2007 o 20:05
albo jest to jedna wielka śmierdząca ściema, albo na dniach jade 600km po 1ds'a :wink: no moze 1ds to nie ;-) ale 5d za 6 koła kusi. Taniej niż w stanach, skąd przywoże cały mój sprzęt :eek:
tez jestem ciekawy
na pewno jest jakis przekret -gosc jakby chcial to by puszczal sprzet przez allegro jakies 300PLN taniej i by szlo
moze to refy-chociaz ona nawet sa chyba troszke drozsze...
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Za 6 tys. nowego EOS-a 5D, to bym brał już dziś (no może jutro, bo trzeba byłoby żonie zrobić serię wykładów jaka to super okazja).
Napisałem do gościa maila z pytaniem o sprzęt, zobaczymy co odpisze. W środę będę niedaleko, może do niego podjadę ??
Żarty, żartami ale naprawdę można sie na mine wpakować.
Jakby cos żyby było jasne: ja nie reklamuję !
Bo nie chce mieć kogoś na sumieniu!
Proponuję, jeśli ktoś jest z Gorzowa niech podjedzie do gościa i naocznie sprawdzi o co chodzi, a raczej gdzie jest haczyk tej "promocji".
Ostatnio edytowane przez JurekGR ; 12-02-2007 o 20:58
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
w www.bhphotovideo.com 5d to ok $2900 (ok. 8kzł) - czyli jak w mordę strzelił 6kzł u tego gościa to cud chyba jakiś...
Chyba, że facet ciągnie to z Bliskiego Wschodu (Dubai) - tam jest podobno najtaniej...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner