moim zdaniem gosc cos kombinuje
sadze ze znalazl jakies super zrodlo ale jak narazie sam nie dostal od nich sprzetu , potem sie okaze ze gosc dostanie ale cos bedzie nia tak i sie zaczna jaja.....
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Ostatni mail od gościa:
Podam na forum (canon board też) w momencie kiedy dostane pierwszą przesyłkę i będę w stanie przyjmować zamówienia.
Ktoś mu powiedział, że o nim gadmy![]()
Aha, sprzętu nie ma, czyli będzie zamawiał w tym sklepie za pół ceny![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
poczekamy zobaczymy
jak nie będzie to biorę od Ciebie Cichy![]()
Śledze całą dyskusję z zaciekawieniem, no ciekawe co z tego wyniknie. Jakby ktoś już coś od gościa kupił to niech sie wpisze. Może okaże się to cudem ^^.
Szkoda tylko trochę podejścia typowego Polaka. Jeśli ktoś daje dobrą ofertę to nikt nie pomyśli że może być to poprostu okazja tylko napewno jakiś wałek. A szkoda... Będąc w stanach takie okazje można spotkać codziennie. I jest to całkiem normalne.
PS. Cichy - tak najeżdzasz na gościa, czyżbyś bał się że okaże się to prawdą i ktoś ukradnie ci kawałek rynku albo będziesz musiał zjechać z cen ?:>
forgotten.nature, podejscie "typowego polaka" jest wlasnie takie a nie inne skoro "typowy sprzedawca" oferuje towar ktory mozna fizycznie wziasc do reki, obejrzec i jesli wsio jest ok - kupic.. moze w stanach takie sciemy przechodza ale "tu" ludzie mysla zanim zainwestuja w ciemno swoje ciezko zarobione dudki :-P
prosze, nie mow mi ze USA to istne eldorado okazji - gdyby tak bylo to czemu nie zabierzesz sie za dystrybucje - na pewno sporo bys na tym zarobil![]()
niech gosc pokaze "fizycznie" choc jeden aparat w tej cenie - wtedy nastapiloby nie tyle "podkradniecie kawalka rynku" co trzesienie ziemi na rynku foto.. sory, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc![]()
1. Z tego co wyczytałem to nie tak do końca w ciemno trzeba inwestować. Gość niby ma fizycznie istniejącą firmę do której zaprasza po odbiór osobisty i składanie zamówień etc.
2. Aby zabrać się za dystrybucję z USA to: a) sprawa gwarancji, b) trzeba mieć kogoś w USA kto by nam to kupował i wysyłał do Polski bo inaczej cło zjada cały zarobek.
3. No ja może umówie się z gościem i spróbuję obejrzeć fizycznie towar kiedy mu niby te paczki dojdą bo mieszkam niedaleko Gorzowa.