Pokaż wyniki od 1 do 10 z 160

Wątek: Ciekawa oferta !

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    W!

Firme mozna sprawdzic w KRSie znajac jej nazwe, NIP oraz miejsce lub siedzibe...
    Bzdury opowiadasz, wszystkie firmy krzaki wyludzajace pieniadze od dostawcow/ bankow (jako pozyczko/kredytodawcow)/ innych firm sa kupowane lub chamsko przejmowane przez "gosci" i sa jak najbardziej realnie funkcjonujace na rynku. Mozesz sprawdzic wszystkie papiery wstecz nawet na 2-3 lata - krysztal. Ale jak porozmawiasz z woznym czy dozorca w budynku, w ktorym ta firma sie znajduje i dasz mu 10 pln na wino to ci powie, ze zus i us tu przychodzi czesto i zostawia informacje z wezwaniami, przychodza ludzie i pytaja itede, itepe ...
    Jezeli trafisz na poczatek takiej dzialalnosci tego wogole nie wylapiesz, jesli na pozniejszy etap - za 10 pln bedziesz mial wywiad z dozorca az milo.

... i nie probuj ze mna dyskutowac - wiem bo pracuje w windykacji

Ta cena jest atrakcyjna i to bardzo, co nie oznacza ze nie da sie w tej cenie kupic body 5D (sam kupilem kilka miesiecy temu w bardzo podobnej).
    To znaczy w jakiej? IMO kobieta i mezczyzna tez sa podobni - bo ludzie nie?!

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    Bzdury opowiadasz ,
    *ktos pytal jak mozna sprawdzic czy firma istnieje, to odpowiedzialem ze jest KRS i doprawdy nie wiem dlaczego nazywasz to bzdura? Tzn co nazywasz bzdura: to ze podmioty gospodarcze istniejace sa rejetrowane w KRSie czy cos innego? Ja nie pisalem o tym czy to jest firma wykupiona, lewa czy jakakolwiek, precyzyjna odpowiedz na pytanie... Wiec nie przesadzaj
    A z tym cieciem za 10 zlotych to powodzenia i z dala od firmy windykacyjnej ktora w ten sposob sprawdza dluznikow...

... i nie probuj ze mna dyskutowac - wiem bo pracuje w windykacji ,
    *ja z Toba wogole nie chce dyskutowac, bo nie ma o czym...

To znaczy w jakiej? IMO kobieta i mezczyzna tez sa podobni - bo ludzie nie?!
    *takze tej wypowiedz calkiem nie rozumie, ale coz widac zasad tworzenia zdan i wypowiedzi uczylismy sie w innych szkolach.

Cichy, kupilem swoje body 5D dokladnie za 6485,00 pln dnia 2006.08.16, bylo to dokonane poprzez firme w ktorej pracuje i tyle w tym temacie.

Zdrowko

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To ile za 30D??Bo temat na innym forum wygasl;-)
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

W!

*ktos pytal jak mozna sprawdzic czy firma istnieje, to odpowiedzialem ze jest KRS i doprawdy nie wiem dlaczego nazywasz to bzdura? Tzn co nazywasz bzdura: to ze podmioty gospodarcze istniejace sa rejetrowane w KRSie czy cos innego? Ja nie pisalem o tym czy to jest firma wykupiona, lewa czy jakakolwiek, precyzyjna odpowiedz na pytanie... Wiec nie przesadzaj
    A z tym cieciem za 10 zlotych to powodzenia i z dala od firmy windykacyjnej ktora w ten sposob sprawdza dluznikow...

*ja z Toba wogole nie chce dyskutowac, bo nie ma o czym...

*takze tej wypowiedz calkiem nie rozumie, ale coz widac zasad tworzenia zdan i wypowiedzi uczylismy sie w innych szkolach.

Cichy, kupilem swoje body 5D dokladnie za 6485,00 pln dnia 2006.08.16, bylo to dokonane poprzez firme w ktorej pracuje i tyle w tym temacie.

Zdrowko
    ok, bez urazy lukep
    nie o to chodzilo

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Dopiero zaczyna Awatar ronja
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mam pomysł: skoro ta firma jest zarejestrowana i działa na rynku od wielu lat, płaci podatki, ma setki (może tysiące klientów), sprzedaje legalny towar to niech jej właściciel poda w końcu nazwę, adres i telefony (może dodatkowo NIP, REGON), wrzuci jakieś referencje, listę kontrahentów. Nic tak dobrze nie robi firmie, jak rewelacyjna oferta i duży obrót. Utnie w ten sposób nasze podejrzenia, wątpliwości, oczyści się z pomówień, zamknie usta złośliwym (czyli także mnie ). Zainteresowanym pozwoli skonfigurować zamówienie i jazda. Kasa będzie wpływać szerokim strumieniem, a wszyscy (łącznie z Urzędem Skarbowym) będą się modlić o pomyślny rozwój tej inicjatywy . Parę osób mailowało do "właściciela". Może przekażecie mu tę nieśmiałą propozycję ?

Uprawnienia umieszczania postów