Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 160

Wątek: Ciekawa oferta !

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

a ja mieszkam w wadowicach a firmę mam w krakowie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Problem jest prosty - sprzedajacy stwierdza "musze miec zaliczke, dopiero wtedy sprowadze bo towar niechodliwy" .
    To nie wieszanie psow a stwierdzanie faktow - 5D za 6 tys zl to towar niechodliwy?
    Odrobina rozeznania w rynku i jesli rzeczywiscie ma mozliwosc sprzedania 5D tak tanio - to kredyt, inwestycja, ktora blyskawicznie i z nawiazka moglaby sie zwrocic.
    Dlaczego tak nie zrobi? Dlaczego nie moze miec choc kilku sztuk do pomacania i wziecia od reki za 6 tys a ciagle upiera sie przy zaliczce argumentujac koniecznosc zaliczki w sposob zupelnie chybiony?

Na te pytania nie ma odpowiedzi... Powodzenia wszystkim ryzykantom zycze.
    Nie zniechecam, nie odradzam, nie wieszam psow na sprzedawcy, radze tylko przemyslec wyzej postawione pytania.

forgotten.nature
    Guest

Domyślnie

Niewiem. Zobaczymy, ponoć pisał że w tym tygodniu będzie miał jakiś sprzęt.

A co do zaliczki to z tego co pamiętam to gość pisał że chce ją tylko na te droższe modele powyżej 5 czy 6tys. Może niech ktoś spróbuje kupić coś tańszego bez zaliczki?

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Problem jest prosty - sprzedajacy stwierdza "musze miec zaliczke, dopiero wtedy sprowadze bo towar niechodliwy" .
    To nie wieszanie psow a stwierdzanie faktow - 5D za 6 tys zl to towar niechodliwy?
    powiem tak... nie bronię w/w, piszę tylko swoje zdanie...

owszem, 5D za 6 tys. to oferta bardzo atrakcyjna, ale w chodliwości takiego towaru akurat cena nie gra roli, to są dla niego zamrożone pieniądze, a jeśli chodzi o sam towart, to tak... jest niechodliwy i to bardzo... bo w porównaniu do typowych "małpek" za 1-2 tys. naprawdę niewielki odsetek klientów kupi takiego 5D, bo po prostu jest drogi i im niepotrzebny, a dopiero ten, kto chce/rozgląda się za czymś takim będzie wiedział, że ta cena jest wręcz niemożliwa...
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

To ja bardzo chętnie jeszcze dziasiaj biorę bez Vatu za 6500 Ba nwet za 7 tys wezmę

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    To ja bardzo chętnie jeszcze dziasiaj biorę bez Vatu za 6500 Ba nwet za 7 tys wezmę
    Sprzedawca z realizacją zamówień nie nadąży

A tak całkiem powaznie , to nie pchałbym się w zakup aparatu tej klasy bez sprawdzenia realności transakcji czyli bez możliwości pomacania przed wydaniem jakichkolwiek pieniędzy .

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów
    Kiedyś tu była stopka:-)

Dopiero zaczyna Awatar ronja
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    Interesujący adres. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z odbiorem tego rodzaju przesyłki z UK ?

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ronja Zobacz posta
    Interesujący adres. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z odbiorem tego rodzaju przesyłki z UK ?
    Sądząc po cenach, które jak widzę nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, to pewnie ciężko będzie znaleźć kogoś kto ma doświadczenia z ODBIOREM przesyłki.

Bywalec
    Miasto
    Gostyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Sądząc po cenach, które jak widzę nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, to pewnie ciężko będzie znaleźć kogoś kto ma doświadczenia z ODBIOREM przesyłki.
    Ja przerabialem podobny temat z kamera sony vx 2100 miala byc za 5000 mieli nawet swoja stronke mi to sie wydalo podejrzane ale kumpel sie napalil i zaczelismy z nim dyskutowac w sumie prawie sie umowilismy na odbior itd itp tez oczywiscie byla mowa o firmie ze najpierw kasa potem ogladanie bo niby firmowo zaplombowane koncu gosc nam podal adres odbioru w gdyni w siedzibie firmy niby tak sie zlozylo ze mam tam rodzine sprawdzili adres okazalo sie ze dzielnica nie ciekawa i oczywiscie zadnej firmy tam nie ma, zreszta po kilku dniach kom przestal odopwiadac a strona zniknela, mysle ze w najlepszym razie skonczylo by sie tym ze dostali bysmy po glowie i tyle bysmy kam widzieli, co do 5d za 6kpln panowie po co ta dyskujsa wogole przeciez to jest niemozliwe, znam jednego konkretnego tipa i wiem ze to niemozliwe, no chyba ze spadlo z tira
    60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen

Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów