Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
Muflon, przesadzasz. Nikt tutaj zlego slowa nie napisal i podejrzewam, ze nie mial nawet takiego zamiaru. Ja jestem daleki od tego, lubie forum N. Wydaje mi sie, ze CB zaczyna cierpiec na totalny brak poczucia humoru. Wystarczy cos napisac, czego ktos nie zrozumie lub zle zinterpretuje i od razu uwazane jest to za zenade. Troszke wiecej luzu proponuje.

BTW: myslalem, ze slawny motyw "wpisujcie swoje miasta" kazdy skojarzy ...no ale coz, mylilem sie.
Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
Cytat z naszego kanału #canon: "Dziecinny jesteś"

Panowie, więcej luzu i dystansu
Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
(...)
w pełni sie pod tym podpisuje... ostatnio w kwestiach poczycia humoru panuje tu przerost formy nad trescia... ja rozumiem ze rządzący(szczególnie wierchuszka PIS i pałac prezydencki) tak sie zachowują bo oni to mają zero dystansu do siebie i swiata ale zeby młodzi ludzie tak mieli...

dosłownie momentami to jak w RM
Nic dodać nic ująć .
Nie jest i nie było moim zamiarem (zakładając ten wątek) naigrywanie się z użytkowników Forum Nikona. Po prostu zwróciłem uwagę na zaistniały fakt.
Jestem jego aktywnym użytkownikiem od dość dawna czego zresztą nie ukrywam. Nie rozumiem tego świętego oburzenia niektórych osób. Tamto forum bardzo sobie cenię zarówno ze względu na zawartość merytoryczną jak i odrobinę więcej poczucia humoru i luzu użytkowników. Czego wszystkim tutaj zwłaszcza tym "sprawiedliwym" życzę serdecznie .