Mnie też sie nie laduje...
Nie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mnie tez nie. Od klku dni miałem kłopoty. Późnym wieczorem - wolno sie ładowało. Dziś - wcale.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Ja podobnie Jacku - a najdziwniejsze, że kiedy ja sie nie mogłem zalogowac - np. niedźwiedź, z ktorym gadałem na GG, nie miał z tym zadnych problemów. dziwy![]()
ja pisałem o kłopotach juz ze 2 dni temu i nikt nie zwrócił na to uwagi. A ja czasami nie mogłem wysłac posta.
Niedźwiedź dzisiaj może wchodzic na forum?
A u mnie śmiga aż miło. Zero problemów.
--
"Podchodź do tematu fotografowanego miękko, na czubkach polców. Ręka w aksamitnej rękawiczce, oko jastrzębia..."
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
teraz tak.
Problem jest dziwny, bo forum nie padło, ale jednak niektórzy nie mogli wejść. I to wchodząć z różnych regionów kraju, korzystając pewnie z różnych dostawców internetu.
Śmiga. Zero problemów :-)
Często natomiast mam problem z wejściem na Cyberfoto.
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
Problemy z DNS-ami?
Odkąd mam primary tepsy (znane 194.204...) i secondary dialogowe 217.30.137.200 (odpukać) śmiga wszystko.
7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny