Mnie też sie nie laduje...
Nie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mnie tez nie. Od klku dni miałem kłopoty. Późnym wieczorem - wolno sie ładowało. Dziś - wcale.
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
Ja podobnie Jacku - a najdziwniejsze, że kiedy ja sie nie mogłem zalogowac - np. niedźwiedź, z ktorym gadałem na GG, nie miał z tym zadnych problemów. dziwy![]()
ja pisałem o kłopotach juz ze 2 dni temu i nikt nie zwrócił na to uwagi. A ja czasami nie mogłem wysłac posta.
Niedźwiedź dzisiaj może wchodzic na forum?
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
A u mnie śmiga aż miło. Zero problemów.
--
"Podchodź do tematu fotografowanego miękko, na czubkach polców. Ręka w aksamitnej rękawiczce, oko jastrzębia..."
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
teraz tak.
Problem jest dziwny, bo forum nie padło, ale jednak niektórzy nie mogli wejść. I to wchodząć z różnych regionów kraju, korzystając pewnie z różnych dostawców internetu.
Śmiga. Zero problemów :-)
Często natomiast mam problem z wejściem na Cyberfoto.
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
Problemy z DNS-ami?
Odkąd mam primary tepsy (znane 194.204...) i secondary dialogowe 217.30.137.200 (odpukać) śmiga wszystko.
7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny