No i znów ..... Co oni tam gmerają tak przy tych serwerach
?
No i znów ..... Co oni tam gmerają tak przy tych serwerach
?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Upload-ują duży baner "Canon SUX" ;-)
Wtedy by było co :P
Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
30D, 33, 50 1.8, 28-105 3.5-4.5, 70-210 4.5 [m42], 430ex
Nie ma się co nabijać...
Serwer po prostu nie wytrzymał obciążenia po tych ostatnich premierach. Pomyślcie ile lat oni na to czekali... A teraz wybuchła ożywiona dyskusja, jak niektórzy się zorientowali, ze format DX nie był jednak tym najlepszym możliwym i że wysokie ISO przydają się czasem w wybranych dziedzinach fotografii :smile:
Och, żeby u nas tak kiedyś było...
Ja lubię czarno-żółte forum. Jest tam sporo fajnych gości z dużą wiedzą. Zaglądam tam czasami pomimo, że nigdy Nikona nie miałem.
Serwer pewnie wstanie. Spoko. CB też leżało kiedyś i nawet nas tamto forum przygarnęło na jakiś czas :-)
to chyba nie z przeciążenia, w ostatnie dni było dość spokojnie, duża dyskusja o nowych puszkach była w kilka dni po ich pokazaniu się, teraz ucichła, a nowych sampli mało. Nie wiem co jest grane. O jakiejś konserwacji chyba by zawczasu poinformowano, a nie było takiego info.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Troche jeszcze polezy gdyz:
Przewidywany termin uruchomienia: 29 września, godzina 24:00
galeria zdjęć na >>> aroundmyhead
Sa miałem Nikona i często korzystałem z cennych rad kolegów z forum Nikona, dlatego uważam, że nie ma się co śmiać. Mam nadzieję, że szybko się podniosą.
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
Działa wam nasze zaprzyjaźnione czarno-żółte forum??
Bo wydaje mi się że od paru godzin leży![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|