Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Zdjecie roku 2004 - zapraszam do oceniania zdjęć !!

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Hazan, odblokuj komentaże.
    //mj

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ok - w takim razie informuje ze od tej chwili komentarze sa odblokowane.

Bywalec Awatar wizja
    Miasto
    poznań

Domyślnie

no i tak jak można było przypuszczać pojawiło się mnóstwo komentarzy :wink:

btw, ruch w ocenach zamarł i zdaje się, że można w przybliżeniu wytypować już 3 (4 - różnica jednego głosu?) pierwsze miejsca :wink:

no ale nie uprzedzajmy.. jak już pisałem :P
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Dopiero zaczyna
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

pytanie do admina : czy dało by się zobaczyć kto jak głosował ? zawsze mnie interesował "socjologiczny" aspekt takich konkursów :wink:

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seti
    pytanie do admina : czy dało by się zobaczyć kto jak głosował ? zawsze mnie interesował "socjologiczny" aspekt takich konkursów :wink:
    Dac sie da ale nie zrobie tego poniewaz to b.duzo pracy przy wyciaganiu danych z bazy i ich ukladania - generlanie nie ma takiej opcji w stadardowej funkcjonalnosci.

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

pytanie do admina : czy dało by się zobaczyć kto jak głosował ? zawsze mnie interesował "socjologiczny" aspekt takich konkursów

to moze poczytaj o tym w sieci. Na pewno cos znajdziesz.
    Kurde zrobic ludziom konkurs to zaraz zaczynaja rzezbic. To jest tylko konkurs "Zdjęcie roku 2004"i nic wiecej. A juz na pewno nie doswiadczenie socjologiczne.
    Zdziwie sie jesli hazanowi bedzie sie chcialo robic kolejny taki konkurs.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop
    pytanie do admina : czy dało by się zobaczyć kto jak głosował ? zawsze mnie interesował "socjologiczny" aspekt takich konkursów

Kurde zrobic ludziom konkurs to zaraz zaczynaja rzezbic. To jest tylko konkurs "Zdjęcie roku 2004"i nic wiecej. A juz na pewno nie doswiadczenie socjologiczne.
    hmm... nie rozumiem w czym masz problem. pytanie brzmi: "czy dalo by sie...". a to co innego niz rzadanie: "adminie zrob..."

ech... moze przeczytac dokladnie, zamiast wszedzie wietrzyc podstep?
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

akustyk przeczytaj jeszcze raz sobie posta seti i zastanow sie co mial na mysli. Nie wystarczy przeczytac - trzeba jeszcze zrozumiec co sie czyta. Wedlug mnie w sposob oczywisty poprzez pytanie zaproponowal wyciagniecie takich danych. Poza tym nie trzeba żądać. Wystarczy poprosic.

ech... moze przeczytac dokladnie, zamiast wszedzie wietrzyc podstep?
    O jakim podstepie mowisz??

Dopiero zaczyna
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

heh, widzę że to jakiś drażliwy temat dla kolegi każdy konkurs ma reguły a o wspomnianej nic nie było to się grzecznie spytałem. w sieci już wiele znalazłem - dziękuję uprzejmie za wskazówki. buźka.
    PS. ja się nie zdziwię, bo to fajna zabawa - socjologiczna też

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

akustyk przeczytaj jeszcze raz sobie posta seti i zastanow sie co mial na mysli. Nie wystarczy przeczytac - trzeba jeszcze zrozumiec co sie czyta.
    "czy dalo by sie..." - rozumiem jako grzecznosciowo wyrazone pytanie czy cos jest mozliwe/wykonalne/ma szanse na uzyskanie zgody pytanego. domyslnie, z pelnym zrozumieniem, gdyby odpowiedz miala byc przeczaca.

Wedlug mnie w sposob oczywisty poprzez pytanie zaproponowal wyciagniecie takich danych. Poza tym nie trzeba żądać. Wystarczy poprosic.
    wedlug mnie, w sposob oczywisty nadinterpretujesz i probujesz wcisnac ludziom cos, czego nie powiedzieli, nie zamierzali albo nie chcieli.

przy duzej roznorodnosci interpretacji zwrotu "czy dalo by sie" wybierasz ta najbardziej niekorzystna dla pytajacego. a potem masz pretensje i uragasz, jak ktos Ci zwraca uwage, ze szukasz dziury w calym. wez sie, czlowieku, przejdz na spacer i odpocznij
    www albo tez flickr

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów