Hazan, odblokuj komentaże.
Ok - w takim razie informuje ze od tej chwili komentarze sa odblokowane.
no i tak jak można było przypuszczać pojawiło się mnóstwo komentarzy :wink:
btw, ruch w ocenach zamarł i zdaje się, że można w przybliżeniu wytypować już 3 (4 - różnica jednego głosu?) pierwsze miejsca :wink:
no ale nie uprzedzajmy.. jak już pisałem :P
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
pytanie do admina : czy dało by się zobaczyć kto jak głosował ? zawsze mnie interesował "socjologiczny" aspekt takich konkursów :wink:
Dac sie da ale nie zrobie tego poniewaz to b.duzo pracy przy wyciaganiu danych z bazy i ich ukladania - generlanie nie ma takiej opcji w stadardowej funkcjonalnosci.Zamieszczone przez seti
pytanie do admina : czy dało by się zobaczyć kto jak głosował ? zawsze mnie interesował "socjologiczny" aspekt takich konkursów![]()
to moze poczytaj o tym w sieci. Na pewno cos znajdziesz.
Kurde zrobic ludziom konkurs to zaraz zaczynaja rzezbic. To jest tylko konkurs "Zdjęcie roku 2004"i nic wiecej. A juz na pewno nie doswiadczenie socjologiczne.
Zdziwie sie jesli hazanowi bedzie sie chcialo robic kolejny taki konkurs.
akustyk przeczytaj jeszcze raz sobie posta seti i zastanow sie co mial na mysli. Nie wystarczy przeczytac - trzeba jeszcze zrozumiec co sie czyta. Wedlug mnie w sposob oczywisty poprzez pytanie zaproponowal wyciagniecie takich danych. Poza tym nie trzeba żądać. Wystarczy poprosic.
O jakim podstepie mowisz??ech... moze przeczytac dokladnie, zamiast wszedzie wietrzyc podstep?
heh, widzę że to jakiś drażliwy temat dla kolegiZamieszczone przez tpop
każdy konkurs ma reguły a o wspomnianej nic nie było to się grzecznie spytałem. w sieci już wiele znalazłem - dziękuję uprzejmie za wskazówki. buźka.
PS. ja się nie zdziwię, bo to fajna zabawa - socjologiczna też![]()
"czy dalo by sie..." - rozumiem jako grzecznosciowo wyrazone pytanie czy cos jest mozliwe/wykonalne/ma szanse na uzyskanie zgody pytanego. domyslnie, z pelnym zrozumieniem, gdyby odpowiedz miala byc przeczaca.Zamieszczone przez tpop
wedlug mnie, w sposob oczywisty nadinterpretujesz i probujesz wcisnac ludziom cos, czego nie powiedzieli, nie zamierzali albo nie chcieli.Zamieszczone przez tpop
przy duzej roznorodnosci interpretacji zwrotu "czy dalo by sie" wybierasz ta najbardziej niekorzystna dla pytajacego. a potem masz pretensje i uragasz, jak ktos Ci zwraca uwage, ze szukasz dziury w calym. wez sie, czlowieku, przejdz na spacer i odpocznij