Wreszcie))
W czwartek kupuję 20D )), był by wczesniej gdyby nie kochane canon polska nie zamwaiało ich co do sztuki. Nie mają ich na stanie, sprowadzają tylko na zamówienie dystrybutorów. Owszem mozna nabyc, Pan z canon Polska polecił mi jeden sklepik gdzie ponoiś mają MjM, czy coś takiego, mają dwa sklepy, jeden na jerozolimskich, drugi na Jana Pawła. Podziękowałem mu serdecznie i oznajmiłem że za 7500 to dziękuję i że taka cena jest chora w naszych warunkach. On na to że to cena sugerowana przez nich !!!!
Kocham canon Polska.
A dzisiaj chciałem kupić papier A3 pr101 (foto pro), chcieli (mieli) mi go ściagnac ludzie z faxonu color, ale kochane canon Polska oznajmiło im że nie produkuja w A3. Co za .....
Pojechałem i kupiłem w saturnie (polaeam, mają spory wybór)
Acha, byłem w fotojokerze pomacać 20D - też stoi 7500!!!!!!!!!, wziołem od nich sliczne katalogi obiektywów do nikona (A4 z przekrojami,opisami itp), miałem taki, ale starszy, wziołem tez ładny folder A4 dynaxa 7d. A kochane canon polska ma nas gdzieś, daremnie szukać porządnego katalogu obiektywów, albo prospektów modeli aparatów.
Acha, jeszcze pytanie, dla czego instrukcja w jezyku angielskim do 20D jest oficjalnie dostepna a po polsku nie, tylko trzeba płacić chore pieniądze??
No i Menu w językupolskim, przydało by się w jak by nie patrzeć wiekszym europejskim kraju, Może canon polska wydaje się ze oni sprzedają 100% aparatów canon jakie są w naszym kraju, a ja dam z 50%, reszta sprowadzana za normalne pieniądze.
Mam nadzieję że ktoś od nich to czyta
Pozdrawiam
ps. na szczęscie aparaty robią niezłe...., bo to nie canon Polska tylko canon Japan)))