Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: potrzebna porada:)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Stop, stop, stop ;-) Dzięki za próbę obrony (TWA rulez ), ale mi naprawdę nie o to chodzi. Oczywiście swoją drogą, żeby strzelać takie, takie, czy takie fotki, szybki AF i trochę fps jest.... khem, no powiedzmy że przydaje się trochę ;-)
    Ok, akurat na ciebie trafiło - nie żebym to akurac ciebie bronił specjalnie - twoje zdjęcia bronią się same (chyba nadaję się do TWA ) - po prostu przykład był akurat zupełnie nietrafiony (odnośnie serii i braku myślenia przy fotografii samolotów)..
    [...]

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    A ja mam to w nosie i cieszę się kilkunastoma fotkami w dużym formacie, które rozwiesiłem sobie po ścianach w całym mieszkaniu. Gościom się podoba i nawet żona nie protestowała - zarezerwowała tylko sypialnię i pokój dziecięcy na jakieś inne tematy ;-)
    Ja mam tak samo, u mnie też wiszą (jedno nawet z krzywą linią krajobrazu znad morza ;-) )

Teraz żeby nie być całkiem OT

Za 1300 zł zostawiłbym kita, opchnłą sigmę za parę groszy i kupiłbym u Cichego ostrego tamrona 28-75 f2.8 i 50mm/f1.8
    Da to niedrogi i w miare uniwersalny zestaw, jakby kolego potrzebował niedrogiego i przyzwoitego zooma to dokupiłbym canona 100-300 USM

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymoteusz Zobacz posta
    (...) Ale w dzisiejszych czasach cyfraki oduczają myśleć, walą wszyscy jak popadnie i co sie rusza.
    Każdy musi swoją technikę wyrobić. Najwarzniejsze dla fotografa jest to, że ktoś kiedyś powie "wiesz twoje zdjęcia są rozpoznawane, odrazu widać, ze ty je robiłeś".
    Bardzo generalizujesz. I wcale nie uważam, że to co napisałeś jest dla fotografa najważniejsze. To zależy od bardzo wielu czynników.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-02-2007 o 15:32
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów