Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Tym jednym stwierdzeniem odbierasz mi ochotę do dalszej z Tobą dyskusji.
Poczytaj sobie o zasadach tworzenia Wikipedii, dodawaniu artykułów, ich weryfikacji a także weryfikacji samych wikipedystów. Zajrzyj i zobacz ile stron rzeczowej dyskusji bywa o przecinek albo przysłowiowe już "lub czasopisma" w tekście niektórych artykułów. Jeśli nie masz pojęcia o zasadach funkcjonowania Wikipedii to po co opowiadasz takie dyrdymały?
Buuuuuuuuuhuuuuuuu, myślałem że czasem uda mi się zrobić fotografię swoją cyfrówką, a to tylko mi się wydawało, buuuhuuuuu. To co ja teraz zrobię?A na poważnie to trochę śmieszne są dywagacje na temat co jest fotografią a co nie. To tak jak w malarstwie - jeden maluje pędzlem i to jest wg niego pierwotne i jedyne narzędzie malarskie, a drugi spreyem, trzeci rzuca balony z farbąna ścianę. Fotografia to nie matematyka, gdzie twierdzenie Talesa będzie zawsze jednoznacznie interpretowane. takie jest moje zdanie. A jednocześnie twierdzę że do zdjęć B&W oczywiście najlepiej nadaje się klisza. Musiałem napisać ostatnie zdanie żeby nie było nie na temat.