ale nie wiem czy to ja kradnę skoro krtoś to umieszcza gdzieś a ja podaję do tego linka...
ale nie wiem czy to ja kradnę skoro krtoś to umieszcza gdzieś a ja podaję do tego linka...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ty nie, ale ktoś to "łyka". I to pewnie sporo osób, skoro "jakiś tam serwer nie wyrabia"
Czy nie orientuje sie ktos, jaki to mialo tytul w edycji angielskiej (bo taka raczej byla - patrzac na stopke redakcyjna). Moze bedzie na Amazon czy innej podobnej.
Fajna pozycja - zwlaszcza dla rozpoczynajacych przygode z fotografia. Mniej wiecej ta sama zawartosc, co NG Field Guide, ale podana bardziej przejrzyscie.
EDIT: U mnie w biurze ostatnio 'obrodzilo' w lustrzanki :-) Goscie sie, niemal, z telefonow z aparatem przesiedli i juz nie wyrabiam z korepetycjami. Przydalaby im sie jakas lekturka (NG juz pokupowali).
Ostatnio edytowane przez zOOn ; 15-02-2007 o 11:53
5D
My tu gadu gadu a link nie działa...
Podajcie jakis działający link.
a Freeman jest na ośle...
Duża Puszka Canon i wszystkie niezbędne klamoty...hmmm i kiedys miałem Trabanta...sedan...
z ciekawych ksiazek to wygrzebalem ostatnio na sieci
"Lighting for Nudity Photography" (blizej nieznanego autora)
oprocz tego album Guido Argentiniego "Private Rooms"
z rzeczy dla fanow innej fotografii niz bimbalki jest jeszcze
"Essentials of Meteorogy" - cos w sumie dla przyrodnikow
i glownie landszafciarzy
mam prośbę mógł by ktoś jeszcze raz wystawić plik z książką "Podstawy fotografowania aparatami Eos" z góry dzięki
przyłączam się do prośby
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Przepraszam, że odkopuję, ale też przyłączam się do prośby o reaktywację linka. Na pewno przyda się nie tylko mi, ale też początkującym użytkownikom EOS-ów analogowych
Z góry dziękuję.
btw. To mój pierwszy post![]()
Dla chętnych z okolic B-stoku mogę książkę wypożyczyćMam też bardzo fajne płytki z podobnym kursem NG. Bardzo fajna pozycja dla początkujących.
A propos: ksiązki Nikona, znajomy ja pisał :-D Przedstawiciel Nikon Polska![]()
podajcie maile to Wam wyślę !!!