Niech by komus z was ktoś jakąś fotke ruszył
Krzyk !! Wrzask !! Odszkodowanie chcą po 10 000 !! I wszyscy od razu murem za taką osoba stają. No bo naszemu biednemu koledze z forum ktoś gniota podprowadził
A tu. Piractwo się szerzy az miło. Skanowanie PDFy, puszczenie w obieg.
Typowe Polskie . Jak moje - to nie rusz !! Bo ugryze. Jak cudze - to wspólne i można brac dowoli
popieram...ale i na to jest sposób. Wystarczy podawać niepełne linki...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
ratunku...niepełne czyli niekierujące nigdzie...ale po wpisaniu czegoś zadziałają...to tak jak ochrona maili przed spamem podając tofik(at)badziew(dot)pl rozumisz tera ??
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Pytając o pdf-a z książką Nikona myślałem raczej o legalnym pdf-ie, o ile taki udostępniany jest przez Nikona. I tak potraktowałem pdf'a z książką Canona, choć może to był błąd, ale z drugiej strony książki tej nigdzie już nie można uświadczyć... Na stronach Canon Polska były kiedyś wskazówki dla fotografujących i to całkiem obszerne, potem nie wiedzieć czemu zostały stamtąd zdjęte - nie wiem czy to nie były duże fragmenty z tej lub podobnej książki.
Tak sobie myślę, że jakby znalazło się kilku chętnych do poszperania po naszym forum to sami byśmy napisali całkiem "profesjonalny" przewodnik dla fotografujących nie tylko jedynie słusznymi aparatami marki Canon, ale też i dla wszystkich innych. Mamy tu już całkiem niezłą bazę wiedzy i doświadczeń z użytkowania wielu typów aparatów. Wystarczy tylko trochę tego magicznego CTRL+C i CTRL+V i 200 stron wychodzi w pewnie mniej niż 2 godzinyNo tylko pewnie z tymi chętnymi będzie trudniej...
kurna ... nie kumam.
czy to mają być linki dla "watajmniczonych" ?
takie "można kraść, tylko nie można dać się złapać" ?
W 2 godziny, to można stworzyć chaos, a nie przewodnik. Musiałby znaleźć się kilka osób, które podjęłyby się zrobienia takiego przewodnika, najlepiej ilustrowanego zdjęciami. Myślę, że myśl jest godna uwagi, z tym, że jeśli robić coś takiego, to porządnie, a nie na szybko "CTRL+C, CTRL+V".
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!