Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Praca w Laboratorium Foto a ochrona zdjęć

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie Praca w Laboratorium Foto a ochrona zdjęć

Ciekawi mnie jedno czy pracując w laboratorium foto robiliscie zdjecia ładnej kobiecie (wiem wszysktie sa ładne)
    Zabieracie sobie co ciekawsze zdjecia do siebie w celu jej ciekawszej obróbki albo tak na pamiątke
    Bo np jakas kobieta daje fotografie w celu jej wydruku na plakat to jaką ma pewnosc czy nikt tego nie zgra sobie na prywatny komputer?

Początki nałogu Awatar Ramirez

Domyślnie

Mówisz o tych mniej przyzwoitych zdjęciach?
    Gwarancji nie masz żadnej. Kiedyś na forum był wątek o tym jak ktoś dał do labu zdjęcia do odbicia, a oni bez jego zgody powiesili je sobie w gablocie (czy jakoś tak).
    Chcesz mieć pewność - drukuj sam.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowask8 Zobacz posta
    Ciekawi mnie jedno czy pracując w laboratorium foto robiliscie zdjecia ładnej kobiecie (wiem wszysktie sa ładne)
    Zabieracie sobie co ciekawsze zdjecia do siebie w celu jej ciekawszej obróbki albo tak na pamiątke
    Bo np jakas kobieta daje fotografie w celu jej wydruku na plakat to jaką ma pewnosc czy nikt tego nie zgra sobie na prywatny komputer?
    Dając fotę do przypadkowego , nieznanego labu takie ryzyko istnieje .
    Jednak w szanującym się laboratorium takie coś nie ma miejsca , gdyż jest to zarówno niemoralne jak i niezgodne z prawem .

Uprawnienia umieszczania postów