Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Statyw a'la Manfrotto

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Ramirez

Domyślnie

Ważna jest 5-letnia gwarancja Manfrotto.
    Wybrałem M 055.
    Przed zakupem naprawdę poważnie zastanawiałem się nad YH321. Ważne były dla mnie kolce w nogach, ale wybrałem jednak Manfrotto.
    Wolałem wydać raz 500 zł niż 300 na Chińczyka a potem i tak 500 zł na Manfrotto.

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ramirez Zobacz posta
    Ważna jest 5-letnia gwarancja Manfrotto.
    Wybrałem M 055.
    Przed zakupem naprawdę poważnie zastanawiałem się nad YH321. Ważne były dla mnie kolce w nogach, ale wybrałem jednak Manfrotto.
    Wolałem wydać raz 500 zł niż 300 na Chińczyka a potem i tak 500 zł na Manfrotto.
    Jak tak samo myślę, kiedyś kupiłem zamiennik akumulatora do 350d, fakt że go używałem około 8 miesięcy ale się sypną (był jeszcze na gwarancji to go mi wymienili) - więc teraz nie mam sentymentów - zawsze oryginał.
    jakieś D + sporo zapału

Początki nałogu Awatar moregun

Smile

ja uzywam tego:

statywu

uzywam go 2 lata a kumpel 3 do 20d sigma 300 f4 z tc starczy - stalowy a jednak lekki. jesli juz dpatrywac sie minusów to w głowicy - moglaby byc stabilniejsza. ale ta lekkosc do lasu na plecaku sama rozkosz.

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moregun Zobacz posta
    ja uzywam tego:

statywu

uzywam go 2 lata a kumpel 3 do 20d sigma 300 f4 z tc starczy - stalowy a jednak lekki. jesli juz dpatrywac sie minusów to w głowicy - moglaby byc stabilniejsza. ale ta lekkosc do lasu na plecaku sama rozkosz.
    Ja tez tego uzywam -tylko z większą głowica kulową (tez od flipers-a) i nie mam zadnych uwag. Wcale nie przeszkadza mi, ze nie nazywa sie Manfrotto. Jest wytrzymały i stabilny. Wieksza głowica znacznie lepsza od tej mniejszej zabawki
    Janusz

Uprawnienia umieszczania postów