To ja dorzuce tylko, ze moja 580'tka tez glownie przyswieca do kotletaNie tylko w kosciele trzeba duzo mocy
![]()
To ja dorzuce tylko, ze moja 580'tka tez glownie przyswieca do kotletaNie tylko w kosciele trzeba duzo mocy
![]()
...
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-02-2007 o 01:36
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
heh. To bardzo ciekawe jak jeden początkowy post niby o błachim temacie: Jaka lampa?, moze dojść do tak fascynujących rozmyśleń na temat kotletów schabowych.
Wiecie Panowie (jeśli są to i Panie) właśnie zakupiłem 580. We wtorek powinna być juz umnie.
Zobaczymy jak będzie.
Generalnie ciesze sie że bedę miał lapmę z dużymi możliwościami bo te manuale co mam już mnie do furii doprowadzają. Mozecie wejść na www.tymoteusz.ao.pl tam jest album inne hasło to inne2007
Tam są zdjęcia 17 18 19. szlak mnie trafił jak zobaczyłem że są poprzepalane na skórce mandartynki. A całkiem niezły kadr mi wyszedł. A i tak już był ISO 100 i przyszłona 32.
No i nie ukrywam w pomieszczeniach napewno sie lepiej spisze niż moja. I co najwarzniejsze dogada sie z moim obiektywem.
Pozdrawiam
Pogratulowac trafnego wyboru.Jest wiecej niz dobra,sprawdza sie we wszystkich warónkach.Mam ja od czterech miesiecy i jestem zadowolony z niej.Pozdrawiam
To ja tylko dorzuce zebys nie musial szukac, ze Canony gdy lampa jest glownym zrodlem swiatla niedoswietlaja "tak normalnie" i korekta plus 2/3-1 nie jest niczym nadzwyczajnym
Natomiast jesli lampa tylko dopala trzeba wprowadzic korekte na minus 2/3-1
![]()
...
Ja bym zamiast 580 kupil sobie uzywany zestaw 550 i dwie 420 :-P Wyszlo by około 1800 złotych, a z takim zestawem można zorganizować małe studio, plener... nie że tylko do kościoła![]()
Skasowali mi ;(