Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: 400D - pytanie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    nie ma sensu kupować folii zabezpieczającej LCD. On się tak łatwo nie rysuje.
    masz w 100% racje, tylko do tego niestety dochodzi sie po jakims czasie uzywania aparatu ;-) .. ktos kto dopiero kupil lustro jest gluchy na tego typu argumenty bo jeszcze sie nowy "skarb" porysuje ;-)

Cytat Zamieszczone przez (ł)owca Zobacz posta
    Też niedawno kupiłam 400D i mam zamiar sobie taką folię sprawić,a z czasem osłonę na LCD.
    no to powodzenia.. ja wlasnie taka wy..rzucilem ;-) ostatnio bo normalnie pracowac sie z czyms takim nie da.. utrudniony podglad, skladanie zajmuje kupe czasu i jest niewygodne, plastik zaslaniajacy ekran jest do d**y.. kupilem ja bo mi sie muszla oczna zgubila - po jakims czasie uzywania wolalem jednak zamowic kolejna muszle byle juz nie uzywac tego ustrojstwa.. nauczony doswiadczeniem - nie polecam

swoja droga - czemu ludziska chronia tylko ekranik i soczewke ?? prawie kazdy od tego zaczyna czemu nikt nie chroni wbudowanego flash'a albo przyciskow - toz to DYSKRYMINACJA
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 08-02-2007 o 20:23

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    masz w 100% racje, tylko do tego niestety dochodzi sie po jakims czasie uzywania aparatu ;-) .. ktos kto dopiero kupil lustro jest gluchy na tego typu argumenty bo jeszcze sie nowy "skarb" porysuje ;-)

no to powodzenia.. ja wlasnie taka wy..rzucilem ;-) ostatnio bo normalnie pracowac sie z czyms takim nie da.. utrudniony podglad, skladanie zajmuje kupe czasu i jest niewygodne, plastik zaslaniajacy ekran jest do d**y.. kupilem ja bo mi sie muszla oczna zgubila - po jakims czasie uzywania wolalem jednak zamowic kolejna muszle byle juz nie uzywac tego ustrojstwa.. nauczony doswiadczeniem - nie polecam

swoja droga - czemu ludziska chronia tylko ekranik i soczewke ?? prawie kazdy od tego zaczyna czemu nikt nie chroni wbudowanego flash'a albo przyciskow - toz to DYSKRYMINACJA
    Chcę dodać,że to nie jest moje pierwsze lustro :smile: .Po za tym znam sporo osób co używają folii ochronnej i im to nie przeszkadza w robieniu bardzo dobrych zdjęć.Ja prowadzę aktywny tryb życia (paralotniarstwo,od niedawna wspinaczka skałkowa),więc rozumiem,że lepiej odpuścić sobie wszelkie "ochraniacze" na LCD? A może lepiej w ogóle nie wyciągać z torby? Fakt ... zostaje jeszcze kompakt Pozdrawiam i dobranoc

Bywalec Awatar qwerty1237
    Miasto
    nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez (ł)owca Zobacz posta
    Chcę dodać,że to nie jest moje pierwsze lustro :smile: .Po za tym znam sporo osób co używają folii ochronnej i im to nie przeszkadza w robieniu bardzo dobrych zdjęć.Ja prowadzę aktywny tryb życia (paralotniarstwo,od niedawna wspinaczka skałkowa),więc rozumiem,że lepiej odpuścić sobie wszelkie "ochraniacze" na LCD? A może lepiej w ogóle nie wyciągać z torby? Fakt ... zostaje jeszcze kompakt Pozdrawiam i dobranoc
    Rozumiemy Twoj bol i przylaczmy sie, ale nie ma sensu katowac sie z powodu aparatu i chronic go jak jajko. Aparat jest do robienia zdjec. Jak pojawi Ci sie pierwszy paproch na matowce lub syf na matrycy to nie wyrywaj wlosow z glowy tylko olej to i idz pstrykac zdjecia. Do tego to cholerstwo sluzy a nie do oblepiania foliami. Tak na marginesie w Nikonach jest taki gustowny ochraniacz na LCD co wyglada mniej wiecej jak plastikowy dekiel po musztardzie sarepskiej ;-) nie zebym sie smial czy zazdroscil...
    D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele

Uprawnienia umieszczania postów