Idź do sklepu i próbuj wymienić
Idź do sklepu i próbuj wymienić
A jak sklep bedzie marudził to:
http://www.canon.pl/gdzie_serwisowac/fotovideo/
Pozdrawiam
Kaz
Oczywiście ze miałem na mysli karte wraz z zestawem bo sam sie borykałem z tym problemem
Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex
swoja droga canon dal popis kontrola jakosci ...
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
ja mam ( jeśli chodzi o karty) - 2 GB kingston za 150zł na allegro elite pro
ładnie działa z 400D ZERO opóźnień
Najlepiej najpierw pójść tam gdzie był kupiony i może się uda wymienić kartę, jesli nie to http://www.canon.com.pl/gdzie_serwisowac/fotovideo/ :
Centralny serwis Canon Polska
"Centrum Serwisowo Informacyjne Foto i Video"
01-014 Warszawa, ul. Żytnia 15
tel.: (22) 862 41 38/39
fax: (22) 862 41 40
e-mail: info@e-csi.pl
www: www.e-csi.pl
*Problemy kart CF 4GB Platinum.
W przypadku kłopotów ze współpracą karty CompactFlash 4GB Platinum zakupionej w zestawie z aparatem EOS 400D. Prosimy o kontakt z serwisem, pod adres email: info@e-csi.pl
Proszę podać następujące dane:
Model aparatu :
Numer seryjny :
Gdzie zakupiono:
Datę zakupu:
Opis problemu:
Po potwierdzeniu przez serwis zakupu karty CompactFlash 4GB Platinum, w zestawie z aparatem, karta zostanie wymieniona na nową.
Problem może dotyczyć zestawów zakupionych w okresie od 01.12.2006 r do 31.01.2007 r.
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Jeszcze raz dzięki za wszystkie rady.
Karte dzisiaj wysłałem do serwisu i poinformuje jak sprawa została załatwiona.
Dzisiaj otrzymałem nową karte niestety też Platinum.
Nie przesadzajmy, canon nie nawalil az tak, daja karte co prawda nie za friko ale za mniej niz jest w sklepie bo biora hurtowo. Widomo ze nie dostaniesz do 400d 4 giga sandiska, na forum zglaszaja sie osoby ktore maja problemy ... a nie wszyscy je majamam ta karte i dziala pieknie. Jesli ktos ma problemy to canon stoi na wysokosci zadania i wymienia na nowa. Pozatym warto kupic cos drugiego tak czy inaczej.